Intervalltrening

Stigende langintervaller med høy intensitet!!

Start intervalløkten med en liten oppvarming på 8 minutter… Her anbefaler jeg at du øker belastningen til 2 % stigning og beholder denne inn i hoveddelen….

Hoveddelen består av 6 x stigende 5 minuttere  ….med 1 minutt aktiv hvile innimellom dragene der man reduserer farten ned til rask gange…

Hvert av de 6 dragene på 5 minutter starter på 2% stigning … farten er veldig individuell så her må du prøve deg frem og finne farten som gir deg høy intensitet…. Tipper du kan prøve deg opp imot «4 minutters » farten din…. Den store utfordringen her blir at du skal øke med 0,5% stigning hver eneste minutt i tillegg til å holde samme fart. Sett ned % stigningen til 2% i pausene og start hvert drag herfra.

Gå  deg ned litt tilslutt…. tiden her bestemmer du helt selv …. godt jobba … dette er en tøff intervalløkt som gir utholdenhet.

Denne intervalløkten kan også gjennomføres med moderat intensitet … gjennomføre da samme oppsettet bare med en lavere hastighet og pulssone.

 

Jeg har blitt 39 år... noe som igrunnen føles helt okey. Jobber i dag hos en av Norges fremste spesialister innen barnesykdommer,og som gruppetreningsinstruktør med både ulike sal konsepter og sykkeltimer ved et av landets største treningskjeder. Dette gir meg en hel verden av god kontakt med mennesker. Jeg føler meg kjempe heldig! Jeg er også utdannet kokk som har gitt meg en faglig god grunnmur når det kommer til kosthold og ernæring. Og ikke minst muligheten til å se alt det gode som kan produseres av trenings- og kvalitetsmat med himmelske råvarer. Jeg giftet meg med fantastiske Roger 16. juli 2016 og sammen har vi 2 aktive sønner på 8 og 11 år. Familien rundt meg er mine aller største forbilder og støttespillere. Jeg og min mann har begge stor interesse for fitness og trening, noe som sies å gjenspeile oss begge. FitnessFiuren.no vil bli full av motivasjon , treningsinspirasjon ,kosthold, helse ,tips ,råd, treningstrender, og ikke minst herlig trenings mat ...og mange gode oppskrifter på sunne søte fristelser. Alt jeg deler her på fitnessfiuren.no er skrevet med utgangspunkt i egne erfaringer, kunnskap... og en stor dose kjærlighet <3

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *