FitnessFiurenTrening

Har du tid til å mistrives med degselv?

Har du en hverdag med for lite fysisk aktivitet og kanskje også litt for mye stress?

Blir det lite trening til fordel for alle de andre tingene som fyller dagen din?

Føler du at trening blir feil å prioritere, fordi andre gjøremål er viktigere?

Da skal jeg gi deg litt å tenke på ?

Ofte blir jeg spurt hvordan jeg får tid til å trene så ofte og strukturert i en hektisk  hverdag? … og hvor i all verden kommer all energien min  fra?

EN ting kan jeg forteller alle dere som undres… Det er faktisk treningen som gir meg energien og styrken … både fysisk og mentalt til å fungere i hverdagen ?

Prøv å se for deg hvor mye tid i løpet av en dag bruker du på å sitte forran TV … på mobilen eller annet du ikke en gang får noe ut  igjen for?

Kanskje vil du sitte igjen med en 1 time? Er ikke dette tid du egentlig kunne brukt på fysisk aktivitet i en eller annen form? Dette er en perfekt mulighet til å få inn liten treningsøkt på treningssenteret , gåtur, løpetur … om ikke annet litt hjemmetrening med enkle øvelser. Det er enorm forskjell på inaktivitet og bevegelse… selv om man kanskje føler at små ting ikke gir treningseffekt med mening.

Har du virkelig tid til å mistrives med degselv?
Hvorfor er fysisk aktivitet noe du setter i siste rekke, når det som kanskje opptar unødig tid og energi KUN vil gi deg… og kroppen din en masse  mistrivsel og utilfredshet?

Så her kommer litt positiv motivasjon:

Fysisk aktivitet tar bort mistrivsel og utilfredshet.

Trening bør komme langt opp på prioriteringslisten din.

Aktivitet kan være helt avgjørende for din fysiske og mentale helse.

Det påvirker hele dagen din positivt.

Ikke gjør det for komplisert… all form for bevegelse kan gi deg stor helsegevinst.

Du får garantert bedre selvbilde både fra innsiden og utenpå.

Det å bruke kroppen er bra i seg selv og vil garantert gjøre deg glad!!

Jeg har blitt 39 år... noe som igrunnen føles helt okey. Jobber i dag hos en av Norges fremste spesialister innen barnesykdommer,og som gruppetreningsinstruktør med både ulike sal konsepter og sykkeltimer ved et av landets største treningskjeder. Dette gir meg en hel verden av god kontakt med mennesker. Jeg føler meg kjempe heldig! Jeg er også utdannet kokk som har gitt meg en faglig god grunnmur når det kommer til kosthold og ernæring. Og ikke minst muligheten til å se alt det gode som kan produseres av trenings- og kvalitetsmat med himmelske råvarer. Jeg giftet meg med fantastiske Roger 16. juli 2016 og sammen har vi 2 aktive sønner på 8 og 11 år. Familien rundt meg er mine aller største forbilder og støttespillere. Jeg og min mann har begge stor interesse for fitness og trening, noe som sies å gjenspeile oss begge. FitnessFiuren.no vil bli full av motivasjon , treningsinspirasjon ,kosthold, helse ,tips ,råd, treningstrender, og ikke minst herlig trenings mat ...og mange gode oppskrifter på sunne søte fristelser. Alt jeg deler her på fitnessfiuren.no er skrevet med utgangspunkt i egne erfaringer, kunnskap... og en stor dose kjærlighet <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *