Fitness Fiuren Bakery

FitnessFiurens MoccaCake HighProteinLowCarb

 

Bunn:
250 gr Sjokolade proteinpulver (wheyXplode)
250gr Mandelmel (fettredusert)
250gr Sukrinmelis
2 ss Kakaopulver rå 
ca 2, 5 dl Kaffe mild og avkjølet
3 ss Sukrin sirup 
100 gr. Cavalier mørk 85% sjokolade, sukkerfri og/eller CacaoNibs 
1 ts Himalaya salt
 
Glasur:
Cavalier mørk 85% sjokolade
1ts Coconut oil
Litt kokosmasse som drysses over kaken tilslutt.
 
Justere med mengden kaffe om nødvendig for å få samlet massen til en jevn og myk deig. Den mørke sjokoladen skal hakkes i små biter (eller evnt CacaoNibs)og blandes sammen med alle ingrediensene. Deigen skal være myk men fast, så den trenger helst gå litt i eltemaskinen for å bli jevn og fin.
Massen trykkes deretter ut i en liten form. Smelt glasursjokoladen i vannbad med coconut oil og røre glatt. Helles deretter over kaken og settes litt i frysen til det hele stivner. Ta den ut før den blir helt gjennomfrossen og kutt i passe stykker etter ønskede størrelser.
Det fungerer utmerket å fryse disse…eller spise med det samme.
Nytes med god samvittighet ….mmmmm!!
Disse herlighetene tines mens du trakter deilig kaffe dersom de er fryst …. Perfekt å ha når man har lyst til å unne seg litt søtsaker til kaffen.

Jeg har blitt 39 år... noe som igrunnen føles helt okey. Jobber i dag hos en av Norges fremste spesialister innen barnesykdommer,og som gruppetreningsinstruktør med både ulike sal konsepter og sykkeltimer ved et av landets største treningskjeder. Dette gir meg en hel verden av god kontakt med mennesker. Jeg føler meg kjempe heldig! Jeg er også utdannet kokk som har gitt meg en faglig god grunnmur når det kommer til kosthold og ernæring. Og ikke minst muligheten til å se alt det gode som kan produseres av trenings- og kvalitetsmat med himmelske råvarer. Jeg giftet meg med fantastiske Roger 16. juli 2016 og sammen har vi 2 aktive sønner på 8 og 11 år. Familien rundt meg er mine aller største forbilder og støttespillere. Jeg og min mann har begge stor interesse for fitness og trening, noe som sies å gjenspeile oss begge. FitnessFiuren.no vil bli full av motivasjon , treningsinspirasjon ,kosthold, helse ,tips ,råd, treningstrender, og ikke minst herlig trenings mat ...og mange gode oppskrifter på sunne søte fristelser. Alt jeg deler her på fitnessfiuren.no er skrevet med utgangspunkt i egne erfaringer, kunnskap... og en stor dose kjærlighet <3

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *