FitnessFiurens MoccaCake HighProteinLowCarb

 

Bunn:

250 gr Sjokolade proteinpulver (wheyXplode)

250gr Mandelmel (fettredusert)

250gr Sukrinmelis

2 ss Kakaopulver rå 

ca 2, 5 dl Kaffe mild og avkjølet

3 ss Fibersirup mørk

100 gr. Cavalier mørk 85% sjokolade, sukkerfri og/eller CacaoNibs 

1 ts Himalaya salt

 

Glasur:

Cavalier mørk 85% sjokolade

1ts Coconut oil

Litt kokosmasse som drysses over kaken tilslutt.

 

Justere med mengden kaffe om nødvendig for å få samlet massen til en jevn og myk deig. Den mørke sjokoladen skal hakkes i små biter (eller evnt CacaoNibs)og blandes sammen med alle ingrediensene. Deigen skal være myk men fast, så den trenger helst gå litt i eltemaskinen for å bli jevn og fin.

Massen trykkes deretter ut i en liten form. Smelt glasursjokoladen i vannbad med coconut oil og røre glatt. Helles deretter over kaken og settes litt i frysen til det hele stivner. Ta den ut før den blir helt gjennomfrossen og kutt i passe stykker etter ønskede størrelser.

Det fungerer utmerket å fryse disse…eller spise med det samme ?

Nytes med god samvittighet ….mmmmm!!!

Disse herlighetene tines mens du trakter deilig kaffe dersom de er fryst …. Perfekt å ha når man har lyst til å unne seg litt søtsaker til kaffen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *