Kategorier
Fiuren Bakery & Freshness

Luksuriøs Peanøttkonfekt

Rå kakebunn:

12 store (15små) dadler uten stein kuttes smått

6 ss kakaopulver

6 ss  sukrinsirup gold

6 ss peanøttsmør usaltet

3 ss kokosolje

1 dl avskallet bokhvete

1 dl cacaonibs

2 dl kokosmasse

3 dl havregryn (gjerne glutenfrie)

1 ts himalayasalt

Alle ingrediensene eltes godt sammen til en seig sammensatt masse, slik at den lett kan trykkes ut i en form. Se til at du får en jevn fin kakebunn. La den deretter få hvile litt mens du lager peanøttkremen.

Peanøtt krem:

500gr Peanøttsmør usaltet
4 ss Kokos olje
6 ss Sukrin sirup gold
1ts Himalaya salt
Alt kjøres sammen i kjøkkenmaskin til en jevn myk krem og smøres deretter over kakebunnen.
Strø gjerne Kakaonibs over kaken tilslutt for enda litt mer luksus.
Kaken bør settes litt kjøling før den kuttes i små kakestykker. Og den kan meget godt fryses også.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *