Morsom løpeløype med en litt annerledes intervall.

Vi gjør en oppvarming med økende moderat tempo i minimum 10 minutter.

Jeg er veldig glad i 2% stigning på en tredemølle… så anbefaler dette også her gjennom hele løpeøkta. Men passer perfekt med en variert løype ute i naturen også…

 

Her kommer løypeprofilen:

30 sekunder middels intensitet løp.

30 sekunder anstrengende tempo (tilsvarer en pulssone på 83-87% av maks).

30 sekunder maksløp… 85-95%

30 sekunder pause (gjerne plassert på sidene av løpebåndet) evnt. gå rolig.

Utfør dette 10 runder ….

 

Forslag til fart kan være:

8 – 11 – 13 km/t , deretter pause

9 – 12 – 15 km/t, pause

10 – 13 – 16 km/t , pause

11 – 14 – 17 km/t  , pause

 

Nedtrapping med rolig løp så lenge du føler det er okey med ca halvparten av din maksfart i dag.

Ha en super løpetur.

Skrevet av

Anita Marie Fiuren

Jeg blir nå 40 år og det føles helt okey. Tidligere har jeg jobbet som faglært kokk på hotell og cruiseskip. Deretter gikk veien videre med ny utdannelse og jobb på allmenlegesenter. Jeg har også jobbet hos en av norges fremste spesialister innen barnesykdommer. I over 9 år har jeg vært gruppetreningsinstruktør med ulike sal konsepter og sykkeltimer ved et av landets største treningskjeder. Dette gir meg en hel verden av kontakt med mennesker. Jeg føler meg kjempe heldig! Mine utdannelser, arbeidserfaringer og over middels store interesse for å skape god helse, har gitt meg en god faglig grunnmur når det kommer til kosthold, ernæring og trening. Ikke minst mulighetene til å se alt det gode som kan produseres av kvalitetsmat og trening. Jeg har to fantastiske og veldig aktive sønner på 10 og 12 år. Familien rundt meg er mine aller største forbilder og støttespillere. FitnessFiuren.no vil bli full av motivasjon , treningsinspirasjon ,kosthold, helse ,tips ,råd, treningstrender, og ikke minst herlig trenings mat og mange gode oppskrifter på sunne søte fristelser. Alt jeg deler her på fitnessfiuren.no er skrevet med utgangspunkt i egne erfaringer, kunnskap... og en stor dose kjærlighet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.