FitnessFiurens glutenfrie knekkebrød.

 

 

Her kommer oppskriften på de mest smaksrike sprøe knekkebrød:

4 dl Havregryn glutenfri

1dl Hampfrø

1dl Gresskarkjerner

1dl Linfrø knuste

1dl Fiberfin

1 ts Himalayasalt

Ca 5 dl Vann kokende

 

Ha alt det tørre i en bolle og bland dette godt sammen. Kok gjerne opp vannet samtidig. Hell deretter vannet over i bollen og røre godt. Dette vil svelle litt og bli klebete. Fordel på to stekebrett med bakepapir og en dråpe olje. Trykkes helt ut i kantene med en plast blank brødpose som jeg har revet ut til full størrelse. Knekkebrødene skal være ganske tynne. Skjær forsiktig ut passe størrelser på knekkebrødene med en spiss tynn kniv før dem settes i ovnen.

Stekes på varmluft 160 grader i 20-30 minutter, settes deretter ned til 100 grader (når du ser de har blitt litt gyldne). Her kan de stå til de har blitt helt sprøe. Dette kan variere med tid. Åpne opp ovnen og sjekke innimellom, da slipper du også ut litt fuktighet fra ovnen.

Husk å la dem bli helt kalde før de legges i tett oppbevaring.

Håper det smaker ?

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *