Intervaller man blir glad i…

Ukens Intervaller er utrolig lett å bli glad i … den går rett og slett rasende fort …med et økende tempo. Det som er så gøy med disse 4 samlende intervalldragene er at de blir kortere, som betyr at man kan løpe fortere! Selv økte jeg med 1 km/t på hvert av de 4 rundene med drag. Det fungerte helt topp?

Start med oppvarmingen: Løp med middels god fart og sørg for å bli god og varm. Hopp til kantene av tredemøllen ca 15 sekunder før det har gått 10 minutter. Sett opp farten til den du kanskje er kjent med, evnt prøve deg litt frem her. Det skal være svært anstrengende nettopp fordi intervallene er korte og ikke mange mellom hver pause her.

 

Hoveddel:

5 x 45 sekunder aktiv / 15 sekunder pause

75 sekunder hvile

5 x 40 sekunder aktiv / 20 sekunder pause

50 sekunder hvile

5 x 30 sekunder aktiv / 30 sekunder pause

30 sek hvile

10 x 20 sekunder aktiv / 10 sekunder pause

Nedtrapping etter ønske og tid du har tilgjengelig i et rolig tempo ….

 

Super gjennomført løpetur med masse pulserende treningsglede.

Håper dere likte denne ?

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *