Raw Peanutgranolacake

 

 

Her kommer oppskriften til mine supergode granolakonfekter …jeg tror de må få navnet Raw Peanutgranolacake

 

Bunn:

5 dl FitnessFiuren Granola knuses litt ekstra før det blandes sammen med (eller om man bare bruker ingrediensene til granolaen i litt mindre forhold mengder, med litt ekstra av det fuktige slik at massen samler seg, se oppskrift under) :

200 mg Peanøttsmør (gjerne økologisk eller aller best hjemmelaget)

4 ss Fiber Sirup

Varm peanøttsmør og fibersirup litt i mikroovnen og rør dette sammen før man heller det over den knuste granolaen. Eltes sammen og trykkes ut i en passe form, med størrelse etter ønsket høyde på kakestykket.

Her kommer oppskriften på den populære FitnessFiuren Granola

Glasur:

100 gr Cavallier Chocolate 85% (evnt. annen sukkerfri mørk sjokolade)

2 ts Kokosolje

Smelt sjokoladen i vannbad og rør inn kokosoljen til en blank og glatt glasur. Helles over kaken og settes kaldt til sjokoladen stivner (dryss gjerne over litt himalayasalt før sjokoladen har stivnet helt). Kuttes i passe biter.

Server gjester du ønsker å unne litt ekstra godt i hverdagen.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *