Fitness Fiuren Bakery

Høstvarm FitnessFiurenGranola med Hasselnøtt

Her kommer enda en FitnessFiuren Granola som smaker himmelsk og varmer i høstkulden.

 

Her kommer herligheten:

Først må alt det tørre blandes sammen(ikke fiberhusken), det som skal hakkes gjøres aller først.

150 gr Hasselnøtt, finhakket

200 gr Havregryn (gjerne glutenfritt eller økologisk)

50 gr Kokosmasse, fin

50 gr Linfrø , knuste

50 gr Solsikkekjerner ,hakkede

50 gr Gresskarkjerner , hakkede

50 gr Hempfrø

100 gr SukrinGold

1 klype Vaniljepulver

1 ss Kanel

2 ts Maldonsalt

Ca 1/2 flaske Sukrin sirup røres inn i den tørre blandingen til det kleber seg sammen (pass på at det akkurat samler seg).Det må ikke bli for bløt blanding.

Tilslutt: 2 ss Fiberhusk drysses litt og litt over den seige blandingen og røres inn (som siste ingrediens). Pass på at du ikke tar mer enn dryss av gangen så man unngår fiberhusk klumper.

Alt fordeles på 2-3 rister med bakepapir. Settes over natten på varmluft ved 40 grader. Jeg vender gjerne litt på granolaen på brettene rett før jeg legger meg, så er det klar til frokosten dagen etter ? når det er blitt helt sprøtt … ikke vær redd for å la den stå litt ekstra på varmluft dersom det ikke skulle være sprøtt nok. Ovnene våre er forskjellige.

La den gjerne kjøles ned litt før du tar den over på tette glass eller krukker. Dette for å beholde sprøheten ?

Dersom du er glad i litt tørket bær i granola vil jeg anbefale finkuttet 50 gr Tranebær til denne sammensetningen (evnt. finkuttet daddel).

Alle granolaene mine passer perfekt som topping til Chiapudding, smoothies, bowls, yoghurt , proteinpuddinger, proteinmousse… You name it 😉

Jeg har blitt 39 år... noe som igrunnen føles helt okey. Jobber i dag hos en av Norges fremste spesialister innen barnesykdommer,og som gruppetreningsinstruktør med både ulike sal konsepter og sykkeltimer ved et av landets største treningskjeder. Dette gir meg en hel verden av god kontakt med mennesker. Jeg føler meg kjempe heldig! Jeg er også utdannet kokk som har gitt meg en faglig god grunnmur når det kommer til kosthold og ernæring. Og ikke minst muligheten til å se alt det gode som kan produseres av trenings- og kvalitetsmat med himmelske råvarer. Jeg giftet meg med fantastiske Roger 16. juli 2016 og sammen har vi 2 aktive sønner på 8 og 11 år. Familien rundt meg er mine aller største forbilder og støttespillere. Jeg og min mann har begge stor interesse for fitness og trening, noe som sies å gjenspeile oss begge. FitnessFiuren.no vil bli full av motivasjon , treningsinspirasjon ,kosthold, helse ,tips ,råd, treningstrender, og ikke minst herlig trenings mat ...og mange gode oppskrifter på sunne søte fristelser. Alt jeg deler her på fitnessfiuren.no er skrevet med utgangspunkt i egne erfaringer, kunnskap... og en stor dose kjærlighet <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *