FitnessFiuren Middagsretter

Fitness Fiurens Lasagne

Kyllingtomatsaus:

800gr kylling kjøttdeig

Herm. tomater hakkede

Tomatpurè

Hvitløksfedd, frisk basilikum, frisk oregano salt,pepper og evnt. andre ønskede krydderurter…

Tomatsausen smakes til som du selv ønsker å ha den…

Blomkål-og brokkolipurè:

1 stor Blomkål

1  stor Brokkoli

Kokes myke, siles og tilsettes i blender med litt salt/pepper…. kjøres til purèen blir helt kremet.

Fullkorns pastaplater (jeg bruker de økologiske…og det kan du gjerne gjøre på alle produktene i denne lasagnen)

Sett ovnen på over/undervarme 225*C

Legg lagvis i en ildfast form…. start med kjøttsausen, deretter pastaplater… og den fløyelsemyke purèen oppå, ny runde med kjøttsaus/pastaplater/purè… avslutt med kjøttsaus… og selvfølgelig revet ost på toppen (gjerne lettvarianten)…

Stekes i ca 30 minutter veldig avhengig av ovn …så følg med 😉

Tilbehør : Nystekte hjemmelagde rundstykker med aioli og en sprø salat ….

Dette blir en familiefavoritt.

Jeg har blitt 39 år... noe som igrunnen føles helt okey. Jobber i dag hos en av Norges fremste spesialister innen barnesykdommer,og som gruppetreningsinstruktør med både ulike sal konsepter og sykkeltimer ved et av landets største treningskjeder. Dette gir meg en hel verden av god kontakt med mennesker. Jeg føler meg kjempe heldig! Jeg er også utdannet kokk som har gitt meg en faglig god grunnmur når det kommer til kosthold og ernæring. Og ikke minst muligheten til å se alt det gode som kan produseres av trenings- og kvalitetsmat med himmelske råvarer. Jeg giftet meg med fantastiske Roger 16. juli 2016 og sammen har vi 2 aktive sønner på 8 og 11 år. Familien rundt meg er mine aller største forbilder og støttespillere. Jeg og min mann har begge stor interesse for fitness og trening, noe som sies å gjenspeile oss begge. FitnessFiuren.no vil bli full av motivasjon , treningsinspirasjon ,kosthold, helse ,tips ,råd, treningstrender, og ikke minst herlig trenings mat ...og mange gode oppskrifter på sunne søte fristelser. Alt jeg deler her på fitnessfiuren.no er skrevet med utgangspunkt i egne erfaringer, kunnskap... og en stor dose kjærlighet <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *