Fitness Fiuren Bakery

Fitness Fiuren Overnight Oats

 

 

Fitness Fiuren Overnight Oats

1,5 dl Havregryn

1 ts Linfrø

1 ts Chiafrø

1 ss Peanøttsmør (kan sløyfes eller brukes som topping)

1 dl  Mandelmelk (kcal redusert) eventuelt melk etter ønske er lov)

2 dl Yoplait gresk yoghurt 0% (variere med vanilje eller kokos smak)

1 ts Sukrinsirup

1 klype Maldonsalt

Litt Kanel og kardemomme etter ønske og smak.

Bland alt sammen i en kopp eller dyp skål og tildekkes med lokk over natten ( minimum 6 timer). Husk at denne smeten vil være bløt når du rører den sammen, men vil sette seg over natten.

Topping  er igrunnen det gøyeste … her kan du bare putte på dine absolutte favoritter og variere hver eneste dag om du vil … det er kjempegøy å prøve mye forskjellig… det finnes et hav av overraskende smakskombinasjoner…

Her er min favoritt topping <3 :

Bringebær og blåbær

Fitness Fiuren Granola …Sååå godt og sprøtt på toppen… anbefales på det sterkeste…

Fitness Fiuren Bringebær Coulis

*oppskriftene finnes under FitnessFiuren Bakery

Jeg har blitt 39 år... noe som igrunnen føles helt okey. Jobber i dag hos en av Norges fremste spesialister innen barnesykdommer,og som gruppetreningsinstruktør med både ulike sal konsepter og sykkeltimer ved et av landets største treningskjeder. Dette gir meg en hel verden av god kontakt med mennesker. Jeg føler meg kjempe heldig! Jeg er også utdannet kokk som har gitt meg en faglig god grunnmur når det kommer til kosthold og ernæring. Og ikke minst muligheten til å se alt det gode som kan produseres av trenings- og kvalitetsmat med himmelske råvarer. Jeg giftet meg med fantastiske Roger 16. juli 2016 og sammen har vi 2 aktive sønner på 8 og 11 år. Familien rundt meg er mine aller største forbilder og støttespillere. Jeg og min mann har begge stor interesse for fitness og trening, noe som sies å gjenspeile oss begge. FitnessFiuren.no vil bli full av motivasjon , treningsinspirasjon ,kosthold, helse ,tips ,råd, treningstrender, og ikke minst herlig trenings mat ...og mange gode oppskrifter på sunne søte fristelser. Alt jeg deler her på fitnessfiuren.no er skrevet med utgangspunkt i egne erfaringer, kunnskap... og en stor dose kjærlighet <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *