Fiurens Overnightoats

 

 

 

Fiuren Overnightoats

1,5 dl havregryn

1 ts linfrø

1 ts chiafrø

1 ss peanøttsmør (kan sløyfes eller brukes som topping)

1 dl  mandelmelk (kcal redusert) eventuelt annen melk etter ønske)

2,5 dl Alpro yoghurt (naturell eller smak etter ønske)

1 ts sukrinsirup

1 liten klype maldonsalt

Litt ceylon kanel og kardemomme etter ønske og smak.

Bland alt sammen i en kopp eller dyp skål og tildekkes med lokk over natten (minimum 6 timer). Husk at denne smeten vil være bløt når du rører den sammen, men vil sette seg over natten.

Topping  er i grunnen det gøyeste, her kan du bare dekorere med dine absolutte favoritter og variere hver eneste dag om du vil . Det er kjempegøy å prøve mye forskjellig, og det finnes et hav av overraskende smakskombinasjoner.

 

Skrevet av

Anita Marie Fiuren

Jeg blir nå 42 år og det føles helt okey. Tidligere har jeg jobbet som faglært kokk på hotell og cruiseskip. Deretter gikk veien videre med ny utdannelse og jobb på allmenlegesenter. Jeg har også jobbet hos en av norges fremste spesialister innen barnesykdommer. I over 10 år har jeg vært gruppetreningsinstruktør med ulike sal konsepter og sykkeltimer ved et av landets største treningskjeder. Dette gir meg en hel verden av kontakt med mennesker. Jeg føler meg kjempe heldig! Mine utdannelser, arbeidserfaringer og over middels store interesse for å skape god helse, har gitt meg en god faglig grunnmur når det kommer til kosthold, ernæring og trening. Ikke minst mulighetene til å se alt det gode som kan produseres av kvalitetsmat og trening. Jeg har to fantastiske og veldig aktive sønner på 11 og 13 år. Familien rundt meg er mine aller største forbilder og støttespillere. www.fitnessfiuren.no vil bli full av motivasjon , treningsinspirasjon ,kosthold, helse ,tips ,råd, treningstrender, og ikke minst herlig treningsmat og mange gode oppskrifter på sunne søte fristelser. Alt jeg deler her er skrevet med utgangspunkt i egne erfaringer, kunnskap... og en stor dose kjærlighet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *