Skjønnheten kommer innenfra!

 

Man kan pleie kroppen ganske godt gjennom et riktig kosthold og drikke …men hjelper dette hvis kroppen er utsatt for stress?? Andre typiske utfordringer kan også være hormonelle variasjoner og  aldring.

Ja det høres kanskje litt merkelig ut …men et godt råd kan være å bruke pusten vår riktig …. så «enkelt» som å kunne trekke luften helt ned i «magen».  Vi utånder nemlig masse avfallstoffer etter å ha trukket pusten godt ned i «magen» når vi puster.

I tillegg vil de dype åndedragene gi kroppen signaler om at alt er som det skal være og at vi har en indre ro.

Når vi stresser… kanskje litt uten at vi tenker over det, og dermed kanskje ikke får brukt pusten vår riktig… kan dette gi signaler til kroppen vår som forteller oss at vi må være klare for kamp og flukt hele tiden.

Jaaaa … vi burde kanskje ta oss bedre tid til en gåtur ute i naturen , yogatrening eller kanskje et godt lavendelbad nettopp for å klare å fokusere på pusten vår i travle hverdager.

Jeg vil også skryte litt av melkesyrebakteriene som støtter og hjelper den hardt arbeidende fordøyelsen vår.  For det er nå slik at jo bedre kroppen klarer å rense ut kroppens avfallstoffer… dets mer vil kroppen klare å samarbeide nettopp fordi den bedre klarer å ta opp alt det gode du tilfører i hverdagen …

Renere og flottere hud får man også. Når avfallstoffene ikke kommer seg ut gjennom fordøyelsen ,vil naturlig nok huden vår overta. Dette kan gi ubalanse og uren hud.

Mitt råd er å ta en kur noen ganger årlig, eller gjerne kanskje ta en daglig dose med melkesyrebakterier. P

Drikk rikelig med vann… gjerne også brennesle-te… den virker rensende og vil hjelpe kroppen til å kvitte seg med avfallstoffene.

Ta vare på degselv og nyt dagene …

Kroppen vil garantert respondere positivt ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *