Kategorier
Fiuren Bakery & Freshness

Fiurens proteinrundstykker




800 gr mager Cottage Cheese (2 bokser)

ca 800 gr lettkokte havregryn

2 egg

6 eggehviter

300 gr mager Kesam (1 boks)

2 ts himalayasalt

3 ts bakepulver

 

  1. Bland cottage cheese, mager kesam og egg sammen til en jevn røre (jeg velger å ikke bruke stavmikser her for å beholde cottage cheesens konsistens, men bruk gjerne stavmikser om man ønsker det)
  2. Tilsett resten av ingrediensene. Her kan du finhakke masse friske urter og tilsette for enda mer spennende smak.
  3. La det hele svelle i 10 min, form deretter rundstykkene og legg dem på et stekebrett kledd med bakepapir.

Stekes på 200 grader varmluft midt i ovnen 15-20 minutter til de er gylne og fått ønsket stekeskorpe.

Disse er perfekte å fryse, en liten tur i ovnen eller på grillen etter tint gjør dem ferske og «nystekte».
Kan også lages som ønskede minipizzabunner, da holder det å halvstekte dem for å unngå at de blir tørre når de skal inn i ovnen på nytt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *