Fiurens kokos-og gurkemeiekake

 


Krydret Kokos og gurkemeiekake «cookiedough»

Bunn:
4 dl havregryn (gjerne glutenfrie)
2 dl proteinpulver vanilje (WheyXplode)
2 dl kokosmasse
1/2 ts himalayasalt, smak til med presset sitron
1/2 pk finhakket rosiner (kan sløyfes om ønskelig)
200gr sukrin sirup gold

Litt vann til alt samler seg til en fast kakedeig.
Når deigen er blitt fast og lite klebete, trykkes den ut i en liten form (rund eller firkantet etter ønske). La den sette seg kaldt mens du lager gurkemeiekremen.

Krydret gurkemeiekrem:
3 dl proteinpulver vanlije (WheyXplode)
2 dl mandelmel
2 dl sukrinmelis
1 ts gurkemeie
1 ts kanel
2 ss sukrin sirup
2dl vann , spe med mer vann dersom nødvendig.

Rører kraftig sammen til en fløyelsmyk krem. Deretter smøres denne utover kakebunnen og settes kjøling 30 min før servering. Da blir den lettere å skjære til kakestykker.
Dette er en helt spesiell magisk smaksopplevelse som oppleves litt «cookiedough».
Kaken kan spises til frokost eller dessert .
Full av god energi og byggesteiner for kroppen.
Her har jeg toppet kaken med kokosflak og FitnessFiuren Granola som også ligger her på fitnessfiuren.no

 

 

 

Skrevet av

Anita Marie Fiuren

Jeg blir nå 42 år og det føles helt okey. Tidligere har jeg jobbet som faglært kokk på hotell og cruiseskip. Deretter gikk veien videre med ny utdannelse og jobb på allmenlegesenter. Jeg har også jobbet hos en av norges fremste spesialister innen barnesykdommer. I over 10 år har jeg vært gruppetreningsinstruktør med ulike sal konsepter og sykkeltimer ved et av landets største treningskjeder. Dette gir meg en hel verden av kontakt med mennesker. Jeg føler meg kjempe heldig! Mine utdannelser, arbeidserfaringer og over middels store interesse for å skape god helse, har gitt meg en god faglig grunnmur når det kommer til kosthold, ernæring og trening. Ikke minst mulighetene til å se alt det gode som kan produseres av kvalitetsmat og trening. Jeg har to fantastiske og veldig aktive sønner på 11 og 13 år. Familien rundt meg er mine aller største forbilder og støttespillere. www.fitnessfiuren.no vil bli full av motivasjon , treningsinspirasjon ,kosthold, helse ,tips ,råd, treningstrender, og ikke minst herlig treningsmat og mange gode oppskrifter på sunne søte fristelser. Alt jeg deler her er skrevet med utgangspunkt i egne erfaringer, kunnskap... og en stor dose kjærlighet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *