Fitness Fiuren Bakery

FitnessFiurens Rødbetproteinkuler med Sesammel

Har du lyst på noen søte små fristelser helt uten sukker og som er proppfulle av høykvalitets proteiner ?! Test ut disse …. du vil ikke bli skuffet….

Oppskriften kommer her:

250 gr Vanilje proteinpulver ( jeg bruker WheyXplode fra TommiNutrition)

250gr Sesammel

250gr Sukrinmelis

2 ss Rødbetpulver 

ca 2 dl Vann

3 ss Sukrin sirup

100 gr. Cavalier mørk 85% sjokolade, sukkerfri

1 ts Himalaya salt

Justere med mengden vann om nødvendig for å få samlet massen til en jevn og fast deig. Den mørke sjokoladen skal hakkes i små biter og blandes sammen med alle ingrediensene. Deigen skal være ganske fast så den trenger litt jobbing i eltemaskin for å bli jevn og fin.

Rulles ut i ønsket størrelser på kulene og  settes kjøling …

Nytes med god samvittighet ….

Går helt fint å fryse disse…. tiner på noen få minutter når du får lyst på dem…

Jeg har blitt 39 år... noe som igrunnen føles helt okey. Jobber i dag hos en av Norges fremste spesialister innen barnesykdommer,og som gruppetreningsinstruktør med både ulike sal konsepter og sykkeltimer ved et av landets største treningskjeder. Dette gir meg en hel verden av god kontakt med mennesker. Jeg føler meg kjempe heldig! Jeg er også utdannet kokk som har gitt meg en faglig god grunnmur når det kommer til kosthold og ernæring. Og ikke minst muligheten til å se alt det gode som kan produseres av trenings- og kvalitetsmat med himmelske råvarer. Jeg giftet meg med fantastiske Roger 16. juli 2016 og sammen har vi 2 aktive sønner på 8 og 11 år. Familien rundt meg er mine aller største forbilder og støttespillere. Jeg og min mann har begge stor interesse for fitness og trening, noe som sies å gjenspeile oss begge. FitnessFiuren.no vil bli full av motivasjon , treningsinspirasjon ,kosthold, helse ,tips ,råd, treningstrender, og ikke minst herlig trenings mat ...og mange gode oppskrifter på sunne søte fristelser. Alt jeg deler her på fitnessfiuren.no er skrevet med utgangspunkt i egne erfaringer, kunnskap... og en stor dose kjærlighet <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *