Fitness Fiuren Bakery

FitnessFiuren Simply the Best Raw Chocolatedreams

 

 

Min himmelske oppskrift  20-22 stk :

2 dl kokosmasse

1 ss kokosolje

16 dadler uten  stein (kuttes smått)

5 ss kakaopulver

2 ss kokosblomstsukker

3 ss mørk fibersirup

1 dl bokhvetemel

1 ts vaniljepulver

2 dl havregryn (gjerne glutenfrie) tilsettes litt og litt

1 ts #maldonsalt , 1 dl hakkede valnøtter  og 1 dl tørkede #gojibær (hakkes) , til slutt for å få litt biter i massen.

 

Hakket sukkerfri sjokolade 80% er også digg da …hvis man ønsker litt av det oppi tilslutt 😉 Massen få en fast konsistens  som er lett å rulle for hånd.  Ikke lag alt for store kuler…ca 50gr er passe ;-: Rull dem gjerne i kokosmasse, #kakaopulver eller knuste #valnøtter til slutt. Settes deretter i kjøleskapet, de trives nemlig best kaldt <3

Disse er perfekte etter trening, som lørdagsgodt eller som alternativ til annet usunne søtsaker på et kakebord ….. Når man skal unne seg litt ekstra kos , er disse et fantastisk alternativ …proppfulle av god samvittighet <3

 

Kakaopulveret

Kakaopulveret jeg har brukt i disse #sjokoladebollene er av 100% rent #økologisk kakaopulver produsert av rå Criollo #kakaobønner . #Kakaopulver blir laget av det som er igjen av kakaomassen etter at kakaosmøret er presset ut. Kakaopulveret har dermed et  lavere #fettinnhold enn kakaomassen. Kakaopulver egner seg godt sammen med smeltet kakaosmør, kokosnøttolje, mandelsmør eller peanøttsmør for å lage sjokolade.  Kakaopulver er næringsrikt og passer også godt til smoothies, #kakao eller #baking av rå kaker.

 

Jeg har blitt 38 år... noe som igrunnen føles helt okey. Jobber i dag hos en av Norges fremste spesialister innen barnesykdommer,og som gruppetreningsinstruktør med både ulike sal konsepter og sykkeltimer ved et av landets største treningskjeder. Dette gir meg en hel verden av god kontakt med mennesker. Jeg føler meg kjempe heldig! Jeg er også utdannet kokk som har gitt meg en faglig god grunnmur når det kommer til kosthold og ernæring. Og ikke minst muligheten til å se alt det gode som kan produseres av trenings- og kvalitetsmat med himmelske råvarer. Jeg giftet meg med fantastiske Roger 16. juli 2016 og sammen har vi 2 aktive sønner på 8 og 10 år. Familien rundt meg er mine aller største forbilder og støttespillere. Jeg og min mann har begge stor interesse for fitness og trening, noe som sies å gjenspeile oss begge. FitnessFiuren.no vil bli full av motivasjon , treningsinspirasjon ,kosthold, helse ,tips ,råd, treningstrender, og ikke minst herlig trenings mat ...og mange gode oppskrifter på sunne søte fristelser. Alt jeg deler her på fitnessfiuren.no er skrevet med utgangspunkt i egne erfaringer, kunnskap... og en stor dose kjærlighet <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *