Fitness Fiuren Bakery

FitnessFiuren BeetrootMarcipan «HighinProtein»

Inspirert av rosa måned, rosa uke , rosa stafettpinne , rosatrenings«happening» ,rosa sløyfe…

Ikke rart mine marsipan kuler ble rosa i dag…. og hemmeligheten er rett og slett rødbeter…

Her kommer oppskriften på min marsipan som fint kan fryses og tas frem til kos eller kaffebesøk.

Rosa Marsipankuler

2 dl Mandelmel

2dl Sukrinmelis

2dl Vaniljepulver (WheyXplode)

2 ts Rødbetpulver

3 ss Sukrin sirup

1 ta Himalaya salt

+- 0,5 dl Vann (tilsett bare litt og litt)

Deigen eltes til den er fast og fin. Dersom du skulle være uheldig å få litt mye vann oppi supplerer du bare med litt mer av det tørre. Rulles i passe søte små kuler og sette kaldt.

Det er også lov til å smelte litt mørk sjokolade og dyppe kulene oppi ?

Jeg har blitt 39 år... noe som igrunnen føles helt okey. Jobber i dag hos en av Norges fremste spesialister innen barnesykdommer,og som gruppetreningsinstruktør med både ulike sal konsepter og sykkeltimer ved et av landets største treningskjeder. Dette gir meg en hel verden av god kontakt med mennesker. Jeg føler meg kjempe heldig! Jeg er også utdannet kokk som har gitt meg en faglig god grunnmur når det kommer til kosthold og ernæring. Og ikke minst muligheten til å se alt det gode som kan produseres av trenings- og kvalitetsmat med himmelske råvarer. Jeg giftet meg med fantastiske Roger 16. juli 2016 og sammen har vi 2 aktive sønner på 8 og 11 år. Familien rundt meg er mine aller største forbilder og støttespillere. Jeg og min mann har begge stor interesse for fitness og trening, noe som sies å gjenspeile oss begge. FitnessFiuren.no vil bli full av motivasjon , treningsinspirasjon ,kosthold, helse ,tips ,råd, treningstrender, og ikke minst herlig trenings mat ...og mange gode oppskrifter på sunne søte fristelser. Alt jeg deler her på fitnessfiuren.no er skrevet med utgangspunkt i egne erfaringer, kunnskap... og en stor dose kjærlighet <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *