Mystisk OvernightOats

Så enkelt og utrolig godt å starte dagen med.

Bruk din individuelle porsjon med vanilje proteinpulver, dette kan variere veldig.

Bland deretter inn din porsjon av gram med havregryn og tilsett 15 gr Chiafrø (dagsdose) samt 1/2 ts kanel.

Rør sammen med passelig mengde vann slik at den blir litt løs, den må ikke være alt for fast, alt dette sveller en del over natten.

Legg et lokk på og sett i kjøleskapet over natten, så har du en nydelig frokost klar i kjøleskapet neste morgen

Her har jeg toppet med mitt helt eget proteinpeanøttsmør som finnes oppskrift på her på fitnessfiuren.no  (husk å følge oppskriften da dette er nøye utprøvd for best mulig smaksopplevelse )

Bringebær

Gojibær

CacaoNibs

Dette er en perfekt frokost proppfull av energi og riktig næring for en aktiv hverdag.

Skrevet av

Anita Marie Fiuren

Jeg blir nå 40 år og det føles helt okey. Tidligere har jeg jobbet som faglært kokk på hotell og cruiseskip. Deretter gikk veien videre med ny utdannelse og jobb på allmenlegesenter. Jeg har også jobbet hos en av norges fremste spesialister innen barnesykdommer. I over 9 år har jeg vært gruppetreningsinstruktør med ulike sal konsepter og sykkeltimer ved et av landets største treningskjeder. Dette gir meg en hel verden av kontakt med mennesker. Jeg føler meg kjempe heldig! Mine utdannelser, arbeidserfaringer og over middels store interesse for å skape god helse, har gitt meg en god faglig grunnmur når det kommer til kosthold, ernæring og trening. Ikke minst mulighetene til å se alt det gode som kan produseres av kvalitetsmat og trening. Jeg har to fantastiske og veldig aktive sønner på 10 og 12 år. Familien rundt meg er mine aller største forbilder og støttespillere. FitnessFiuren.no vil bli full av motivasjon , treningsinspirasjon ,kosthold, helse ,tips ,råd, treningstrender, og ikke minst herlig trenings mat og mange gode oppskrifter på sunne søte fristelser. Alt jeg deler her på fitnessfiuren.no er skrevet med utgangspunkt i egne erfaringer, kunnskap... og en stor dose kjærlighet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *