Fitness Fiuren Bakery

Mystisk OvernightOats

Så enkelt og utrolig godt å starte dagen med …

Bruk din individuelle porsjon med vanilje proteinpulver … dette kan variere veldig …

Bland deretter inn din porsjon av gram med havregryn og tilsett 15 gr Chiafrø (dagsdose) samt 1/2 ts kanel.

Rør sammen med passelig mengde vann slik at den blir litt løs … det må ikke være alt for fast … alt dette sveller endel over natten.

Legg et lokk på og sett i kjøleskapet over natten, så har du en nydelig frokost klar i kjøleskapet neste morgen

Her har jeg toppet med mitt helt eget proteinpeanøttsmør som finnes oppskrift på her på fitnessfiuren.no … (husk å følge oppskriften da dette er nøye utprøvd for best mulig smaksopplevelse )

Bringebær

Gojibær

CacaoNibs

Dette er en perfekt frokost proppfull av energi og riktig næring for en aktiv hverdag.

Jeg har blitt 39 år... noe som igrunnen føles helt okey. Jobber i dag hos en av Norges fremste spesialister innen barnesykdommer,og som gruppetreningsinstruktør med både ulike sal konsepter og sykkeltimer ved et av landets største treningskjeder. Dette gir meg en hel verden av god kontakt med mennesker. Jeg føler meg kjempe heldig! Jeg er også utdannet kokk som har gitt meg en faglig god grunnmur når det kommer til kosthold og ernæring. Og ikke minst muligheten til å se alt det gode som kan produseres av trenings- og kvalitetsmat med himmelske råvarer. Jeg giftet meg med fantastiske Roger 16. juli 2016 og sammen har vi 2 aktive sønner på 8 og 11 år. Familien rundt meg er mine aller største forbilder og støttespillere. Jeg og min mann har begge stor interesse for fitness og trening, noe som sies å gjenspeile oss begge. FitnessFiuren.no vil bli full av motivasjon , treningsinspirasjon ,kosthold, helse ,tips ,råd, treningstrender, og ikke minst herlig trenings mat ...og mange gode oppskrifter på sunne søte fristelser. Alt jeg deler her på fitnessfiuren.no er skrevet med utgangspunkt i egne erfaringer, kunnskap... og en stor dose kjærlighet <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *