Pulsfestintervaller som passer for alle !!

Jeg og mine kollegaer hadde en litt annerledes happening på treningssenteret jeg jobber. Med en felles oppvarming på 15 minutter som jeg tok ansvaret for, fordelte vi oss deretter inn i grupper og ulike avdelinger…. Jeg ville selvfølgelig ha en liten pulsfest på tredemøllene…. og dette skulle passe for alle! 

Helt utrolig gøy å se hvordan hver eneste deltager storkoste seg med intensive intervaller. Denne intervalløkten ga en helt rå treningsopplevelse for alle som var med… Både de som aldri hadde løpt på tredemølle før, og de viderekommende fikk hentet frem det beste i segselv.

 

Og slik ble disse pulsfestintervallene:

Oppvarming med moderat fart /eventuelt belastning. Anbefalt minimum 10 minutter.

Dersom du ikke er helt sikker på hvilken fart eller belastning som passer deg kan du bruke oppvarmingen til å kjenne litt på dette.

1.drag: 5x 40 sekunder løp med høy intensitet/  20 sekunder hvile på kantene av tredemølla.

2 minutter aktivpause med rolig jogging eller rask gange.

2.drag:  5 x 20 sekunder enda høyere fart en 1.drag/ 10 sekunder pause på kantene.

2 minutter aktiv pause også her.

3.drag: 5 x 40 sekunder gjerne med samme intensitet som 2.drag, prøv så det, så kan du heller justere ned litt hvis det trengs underveis / 20 sekunder aktiv pause på kantene her også.

2 minutter aktiv pause med rolig tempo for å lade opp til siste draget.

Bonus 4.drag: 5 x 20 sekunder med maksfart av det du klarer/ 10 sekunder pause på kantene. Her kan du ta deg helt ut… Disse 5 dragene er korte og går veldig fort… Så ikke vær redd for å teste nye grenser og fartsrekorder her ?

Ha en super påskedag ☀️ Og gøy intervalltrening?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *