Fitness Fiuren Bakery

FitnessFiuren SuperKnekkebrød

 

Denne oppskriften har fått navnet superknekkebrød nettopp fordi at de bugner av supre ingredienser som bare gjør godt for oss.

Velbekomme.
 
3 dl Havregryn (glutenfrie)
3 dl Solsikkemel
2 dl Hampfrø
1 dl Sesamfrø
1 dl Solsikkefrø
2 dl Linfrø (helst knust variant)
2 dl Gresskarkjerner
1 ts Himalayasalt
Ca 8 dl vann
Strø gjerne litt maldonsalt eller favoritturter over knekkebrødene helt tilslutt før de settes i ovnen.

 

Alt tørt blandes sammen, tilsett vannet og la smeten sette seg litt før du fordeler alt på 3 stekebrett med stekepapir.
Trykkes jevnt utover, den siste finishen for å få knekkebrødene så tynne som mulig gjøres med brød/frysepose. Riv opp posen i siden så den dekker hele brettet. Bruk hendene oppå for å jevne det helt uti kantene så tynt som mulig. Kutt forsiktig skillene etter ønsket størrelse på knekkebrødene før de settes i ovnen.
Stekes på varmluft 160 grader først  20-30 minutter avhengig av ovnen, pass på at de ikke blir brente…. deretter setter jeg ned temperaturen ca 80 grader og lar de stå 3-4 timer å blåse seg tørre i varmluften til de er helt sprøe.
Snu dem gjerne med bakepapiret på hode underveis og flytte på dem hvis ovnen steker ujevnt.
Når de er blitt sprøe og romtempererte passer de perfekt i et fint tett glass/ boks på kjøkkenbenken.

Jeg har blitt 39 år... noe som igrunnen føles helt okey. Jobber i dag hos en av Norges fremste spesialister innen barnesykdommer,og som gruppetreningsinstruktør med både ulike sal konsepter og sykkeltimer ved et av landets største treningskjeder. Dette gir meg en hel verden av god kontakt med mennesker. Jeg føler meg kjempe heldig! Jeg er også utdannet kokk som har gitt meg en faglig god grunnmur når det kommer til kosthold og ernæring. Og ikke minst muligheten til å se alt det gode som kan produseres av trenings- og kvalitetsmat med himmelske råvarer. Jeg giftet meg med fantastiske Roger 16. juli 2016 og sammen har vi 2 aktive sønner på 8 og 11 år. Familien rundt meg er mine aller største forbilder og støttespillere. Jeg og min mann har begge stor interesse for fitness og trening, noe som sies å gjenspeile oss begge. FitnessFiuren.no vil bli full av motivasjon , treningsinspirasjon ,kosthold, helse ,tips ,råd, treningstrender, og ikke minst herlig trenings mat ...og mange gode oppskrifter på sunne søte fristelser. Alt jeg deler her på fitnessfiuren.no er skrevet med utgangspunkt i egne erfaringer, kunnskap... og en stor dose kjærlighet <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *