Intervalltrening

4 x 5 – 30/15 ..perfekt avslutning etter en spinning … eller alene!!

Når jeg får låne nesten femti spreke tøffe syklister … tar  jeg dem med på en 75 minutter lang fjelltur…. proppfull av klatrebakker og raske sletter… Jeg er definitivt i mitt ess … Vet at denne gjengen tåler en trøkk ?

Denne langturen er lagt opp til at man faktisk kan kombinere med en løpetime på tredemøllen umiddelbart etterpå. Litt med tanke på de som hadde syklet sammen med meg først, valgte jeg en enkel og effektiv fartslek med fokus på korte og raske intervaller… det fungerte som bare det ?

Oppvarming i 8 minutter med moderat tempoøkning. Så setter vi opp farten betydelig… her kan man løpe kjempefort faktisk …

5 x 30/15 sekunder spurt:hvile

1 minutt pause lett jogg

5 x 30/15 spurt:hvile

1 minutt pause lett jogg

5 x 30/15 spurt:hvile

1 minutt pause lett jogg

5x 30/15 spurt:hvile

Nedtrapping omtrent samme tid som oppvarmingen med lett jogg eller gange…

Dette ble en perfekt kombinasjon… og ikke minst effektiv treningsøkt.. også for dem som kun var med på løpetimen ?

Ha en god treningsuke alle sammen !!!

Jeg har blitt 39 år... noe som igrunnen føles helt okey. Jobber i dag hos en av Norges fremste spesialister innen barnesykdommer,og som gruppetreningsinstruktør med både ulike sal konsepter og sykkeltimer ved et av landets største treningskjeder. Dette gir meg en hel verden av god kontakt med mennesker. Jeg føler meg kjempe heldig! Jeg er også utdannet kokk som har gitt meg en faglig god grunnmur når det kommer til kosthold og ernæring. Og ikke minst muligheten til å se alt det gode som kan produseres av trenings- og kvalitetsmat med himmelske råvarer. Jeg giftet meg med fantastiske Roger 16. juli 2016 og sammen har vi 2 aktive sønner på 8 og 11 år. Familien rundt meg er mine aller største forbilder og støttespillere. Jeg og min mann har begge stor interesse for fitness og trening, noe som sies å gjenspeile oss begge. FitnessFiuren.no vil bli full av motivasjon , treningsinspirasjon ,kosthold, helse ,tips ,råd, treningstrender, og ikke minst herlig trenings mat ...og mange gode oppskrifter på sunne søte fristelser. Alt jeg deler her på fitnessfiuren.no er skrevet med utgangspunkt i egne erfaringer, kunnskap... og en stor dose kjærlighet <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *