Fiurens peanøttkrem «proppfull av proteiner»

Mitt kremede «lowinfatandhighinprotein» peanøttsmør er et perfekt alternativ til peanøttsmøret dersom du er superglad i dette, men lar være å spise grunnet det høye innholdet av kcal og fett. Her har både peanøttmelet og proteinpulveret meget høyt innhold av proteiner og godt redusert fettinnhold .

Så dersom man vil nyte denne proteinbomben neste gang man får lyst på peanøttsmør,  da anbefaler jeg å lage denne klart i kjøleskapet:

100gr peanøttmel

100gr WheyXPlode vaniljeproteinpulver (har ikke prøvd med annet proteinpulvermerke med tanke på konsistens/resultat)

50gr sukrinmelis

1ts himalaya salt

1ss sukrinsirup (helsekost)

Ca 1,5 dl vann

Røres godt til et jevnt fløyelsmyk peanøttkrem. Perfekt som pålegg på riskaker , havrelapper og ikke minst som topping på alt fra havregrøt, overnightoats, bowls, smoothies eller yoghurter. Lagres på et tett glass i kjøleskapet. Redusert holdbarhet så ikke lag for mye av gangen.

 

Skrevet av

Anita Marie Fiuren

Jeg blir nå 42 år og det føles helt okey. Tidligere har jeg jobbet som faglært kokk på hotell og cruiseskip. Deretter gikk veien videre med ny utdannelse og jobb på allmenlegesenter. Jeg har også jobbet hos en av norges fremste spesialister innen barnesykdommer. I over 10 år har jeg vært gruppetreningsinstruktør med ulike sal konsepter og sykkeltimer ved et av landets største treningskjeder. Dette gir meg en hel verden av kontakt med mennesker. Jeg føler meg kjempe heldig! Mine utdannelser, arbeidserfaringer og over middels store interesse for å skape god helse, har gitt meg en god faglig grunnmur når det kommer til kosthold, ernæring og trening. Ikke minst mulighetene til å se alt det gode som kan produseres av kvalitetsmat og trening. Jeg har to fantastiske og veldig aktive sønner på 11 og 13 år. Familien rundt meg er mine aller største forbilder og støttespillere. www.fitnessfiuren.no vil bli full av motivasjon , treningsinspirasjon ,kosthold, helse ,tips ,råd, treningstrender, og ikke minst herlig treningsmat og mange gode oppskrifter på sunne søte fristelser. Alt jeg deler her er skrevet med utgangspunkt i egne erfaringer, kunnskap... og en stor dose kjærlighet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *