Fitness Fiuren Bakery

FitnessFiurenCreamyPeanutbutter «proppfull av proteiner og meget fettredusert»

FitnessFiuren Kremet «LowFat Highprotein» Preanøttsmør er et perfekt alternativ til peanøttsmøret dersom du er superglad i dette, men lar være å spise grunnet det høye innholdet av kcal og fett… Her har både peanøttmelet og proteinpulveret meget høyt innhold av proteiner og godt redusert fettinnhold ….

Så dersom du vil nyte denne proteinbomben nestegang du får lyst på peanøttsmør … da må du lage denne klart i kjøleskapet ?

100gr Peanøttmel (helsekost)

100gr WheyXPlode Vanilje proteinpulver (har ikke prøvd med annet proteinpulvermerke med tanke på konsistens/resultat)

50gr Sukrinmelis

1ts Himalaya salt

1ss Sukrinsirup (helsekost)

Ca 1,5 dl vann

Røres til et jevnt fløyelsmyk peanøttkrem … perfekt på riskaker , havrelapper og ikke minst som topping på alt fra havregrøt, overnightoats, bowls , smooties ?

Lagres på et tett glass i Kjøleskapet.

 

Jeg har blitt 39 år... noe som igrunnen føles helt okey. Jobber i dag hos en av Norges fremste spesialister innen barnesykdommer,og som gruppetreningsinstruktør med både ulike sal konsepter og sykkeltimer ved et av landets største treningskjeder. Dette gir meg en hel verden av god kontakt med mennesker. Jeg føler meg kjempe heldig! Jeg er også utdannet kokk som har gitt meg en faglig god grunnmur når det kommer til kosthold og ernæring. Og ikke minst muligheten til å se alt det gode som kan produseres av trenings- og kvalitetsmat med himmelske råvarer. Jeg giftet meg med fantastiske Roger 16. juli 2016 og sammen har vi 2 aktive sønner på 8 og 11 år. Familien rundt meg er mine aller største forbilder og støttespillere. Jeg og min mann har begge stor interesse for fitness og trening, noe som sies å gjenspeile oss begge. FitnessFiuren.no vil bli full av motivasjon , treningsinspirasjon ,kosthold, helse ,tips ,råd, treningstrender, og ikke minst herlig trenings mat ...og mange gode oppskrifter på sunne søte fristelser. Alt jeg deler her på fitnessfiuren.no er skrevet med utgangspunkt i egne erfaringer, kunnskap... og en stor dose kjærlighet <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *