Fitness Fiuren Bakery

FitnessFiurens Eplekake med mandelmelk og hvit drømmekrem

Det er  tid for å unne seg litt ekstra !

Tenkte jeg skulle røpe oppskriften på min helt egne eplekake med mandelmelk. Her kan du velge å lage min gode ostekrem som topping når kaken er blitt temperert, eller bare servere med litt lett vaniljeis og friske bær mens den fremdeles er lun… dette er så godt folkens.  Smelter i munnen. 

 

FitnessFiuren Eplekake med mandelmelk

 

150 gr Speltmel siktet

150 gr Havremel

180 gr Kokosblomstsukker

80 gr Sukrin

3 ts Bakepulver

1 ts Vaniljepulver

3 ts Kanel

2,5 dl Mandelmelk

Litt sitronsaft

2 epler skrelles og kuttes i skiver/biter , blandes med litt kokosblomstsukker og kanel.

Rør alt sammen til en jevn glatt masse (ikke eplene)… deigen kan justeres med litt mandelmelk dersom den blir alt for fast….

Den ferdige massen tas over i en smurt middels størrelse rund form (størrelsen på formen etter ønsket høyde på kaken).

Eplebitene skal ikke blandes i fra starten …men trykkes oppi kakeformen tilslutt.

Stekes nederst i ovnen på 180 grader i ca 30 minutter ..eller til den er helt gjennomstekt.

Serveres lun med lett vaniljeis og bringebær eller avkjøles dersom du velger den himmelske ostekremen  min på toppen.

FitnessFiuren Whitedreamcream :

400 gr Philadelphia Light

10-12 ss Sukrinmelis

1 strøken ts Vaniljepulver

Presset Sitronsaft

Piskes sammen til en fløyelsmyk krem…. smak til med presset sitronsaft underveis…  Strykes deretter over avkjølt kake.

Jeg har blitt 39 år... noe som igrunnen føles helt okey. Jobber i dag hos en av Norges fremste spesialister innen barnesykdommer,og som gruppetreningsinstruktør med både ulike sal konsepter og sykkeltimer ved et av landets største treningskjeder. Dette gir meg en hel verden av god kontakt med mennesker. Jeg føler meg kjempe heldig! Jeg er også utdannet kokk som har gitt meg en faglig god grunnmur når det kommer til kosthold og ernæring. Og ikke minst muligheten til å se alt det gode som kan produseres av trenings- og kvalitetsmat med himmelske råvarer. Jeg giftet meg med fantastiske Roger 16. juli 2016 og sammen har vi 2 aktive sønner på 8 og 11 år. Familien rundt meg er mine aller største forbilder og støttespillere. Jeg og min mann har begge stor interesse for fitness og trening, noe som sies å gjenspeile oss begge. FitnessFiuren.no vil bli full av motivasjon , treningsinspirasjon ,kosthold, helse ,tips ,råd, treningstrender, og ikke minst herlig trenings mat ...og mange gode oppskrifter på sunne søte fristelser. Alt jeg deler her på fitnessfiuren.no er skrevet med utgangspunkt i egne erfaringer, kunnskap... og en stor dose kjærlighet <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *