Kategorier
FitnessFiurens Inspirasjon og motivasjon

Lykke til livet og drømmene dine.

Det å bry seg om andre mennesker vil jeg si er et av de mest grunnleggende elementene i livene våre. Denne egenskapen vil gjøre oss lykkeligere og samtidig skape noe positivt for helsen vår.

Det å bry seg skaper sterkere samhold oss imellom og bygger de aller beste relasjonene. Det handler om å gi fra tiden vår, dele gleder og være støttende.

Våre relasjoner med andre mennesker er superviktig. Folk med sterke relasjoner er lykkeligere, sunnere og lever lenger. Vår nære kontakt med familie og venner gir trygghet og støtte som øker selvfølelse og egenverd. Vårt sosiale nettverk skaper en følelse av tilhørighet. Så det er viktig at vi ivaretar våre relasjoner og skaper nye tilkoblinger og vennskapsbånd.

Rydd plass til mer tid for dem som betyr noe i livet ditt. Snakk med en venn, dere trenger hverandre. Ring foreldrene dine, vi trenger de nærmeste. Lek med barna så ofte du kan!  Spør en kollega om å fortelle deg hva de tror er dine svake og sterkeste sider, ta svarene du får til deg og bruk dem til å gjøre deg enda sterkere !

Vær komfortabel med hvem du er, ingen er perfekte! Vi er dessverre ofte gode på å sammenligne et negativt syn på oss selv med et urealistisk syn på andre! Det å dvele ved feilene våre, hva vi ikke er heller enn hva vi har fått til. Dette gjør det mye vanskeligere å være lykkelig!

Lær å aksepter deg selv! Det å være snillere mot seg selv når ting går galt vil øke gleden vår med livet. Det hjelper veldig å faktisk godta andres suksess og lykke også. Har du lagt merke til verden rundt deg? Ja vi trenger å stoppe opp og bevisstgjøre det litt! Det å lære seg å bli mer bevisst gjør underverker, enten det er på jobb, hjemme, på trening eller sammen med vennene. Det hjelper oss å komme på bølgelengde med følelsene våre. Slutte å dvele ved fortiden eller bekymre oss for fremtiden.

Prøv å gi deg selv litt rom for en timeout! Minst en gang om dagen bør du stoppe opp og ta deg fem minutter, puste ut og være i øyeblikket! Legg merke til og sett pris på de gode tingene du har rundt deg, både store eller små. Det kan være lukten av morgenkaffen, et lite kompliment ,latter ?

Hva med å sette seg fremtidige mål? Det å ha en visjon og en god følelse for fremtiden er også et viktig element for lykke. Vi trenger mål for å motivere oss! Ta det første skrittet!

Tenk på målet du sikter til og gjør det som må til for å komme i gang. Ikke vær redd for å dele drømmene dine med noen du stoler på som kan løfte deg opp og frem, dette vil gjøre deg sterkere på veien.

Positive tanker og følelser som glede, engasjement, takknemlighet, tilfredshet, inspirasjon, viljestyrke og stolthet. Føles ikke bare bra når vi opplever de, de hjelper oss også til å prestere enda bedre. Selv om vi må være realistiske med tanke på livets oppturer og nedturer, hjelper det at vi fokuserer på de gode sidene i enhver situasjon.

Vær så snill mot deg selv som du er for andre. Se dine feil som muligheter til å lære noe nytt. Legg merke til ting du gjør godt, uansett hvor små de er, så skal du se du vil få akkurat så stor suksess og lykke med målene i livet som du drømmer om!

Lykke og hell på veien.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *