Fitness Fiuren Bakery

FitnessFiuren PeanøttGranola med sitronrosiner!

FitnessFiuren PeanøttGranola med sitronrosiner 🤩

200gr Havregryn (glutenfritt etter ønske)

50gr Linfrø

50gr Solsikkefrø hakkede

50gr Gresskarkjerner hakkede

1 pk rosiner med sitronsmak finkuttes

3 ss Peanøttsmør crunch

1 ts Maldonsalt

3 ss Fibersirup Lys(dette må prøves litt frem, skal bli klebete masse)

3 ss Sukrin Gold for en litt mer karamelisert smak.

Jeg rører alt dette godt sammen til det blir litt klissete og samler seg.

Legges utover bakepapir på 2 rister. Settes i ovnen på tørking varmluft i 40 grader over natten. Gjerne bevege litt på chrunchen etter et på timer, før det står over natten.

Du våkner til en super crispy hemmelaget fantastisk granola som kan brukes til akkurat hva du vil  😉 Kombinasjonen med blant annet peanøtt og disse syrlige rosinene i spissen, ble dette en meget god granola.

Næringsinnholdet avhenger litt av mengden, og om man eventuelt velger å bytte ut ingredienser med noen egne favoritter.  Men ca 40 gr av denne granolaen inneholder nok omkring 200 kcal.

Denne oppskriften er i grunnen ganske så drøy fordi man trenger ikke så mye pr.porsjon. Husk å oppbevare tørt og tett så det holder seg sprøtt 😉

Dette blir himmelsk…

Toppingen kan brukes spesiellt til gresk/yoghurt, vaniljekesam , overnightoats,  bowl og chiapud 🥰

Jeg har blitt 38 år... noe som igrunnen føles helt okey. Jobber i dag hos en av Norges fremste spesialister innen barnesykdommer,og som gruppetreningsinstruktør med både ulike sal konsepter og sykkeltimer ved et av landets største treningskjeder. Dette gir meg en hel verden av god kontakt med mennesker. Jeg føler meg kjempe heldig! Jeg er også utdannet kokk som har gitt meg en faglig god grunnmur når det kommer til kosthold og ernæring. Og ikke minst muligheten til å se alt det gode som kan produseres av trenings- og kvalitetsmat med himmelske råvarer. Jeg giftet meg med fantastiske Roger 16. juli 2016 og sammen har vi 2 aktive sønner på 8 og 10 år. Familien rundt meg er mine aller største forbilder og støttespillere. Jeg og min mann har begge stor interesse for fitness og trening, noe som sies å gjenspeile oss begge. FitnessFiuren.no vil bli full av motivasjon , treningsinspirasjon ,kosthold, helse ,tips ,råd, treningstrender, og ikke minst herlig trenings mat ...og mange gode oppskrifter på sunne søte fristelser. Alt jeg deler her på fitnessfiuren.no er skrevet med utgangspunkt i egne erfaringer, kunnskap... og en stor dose kjærlighet <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *