Fitness Fiuren Bakery

Den populære FitnessFiuren Granolaen

 

FitnessFiurenGranola 

100gr Havregryn (glutenfritt etter ønske)

100gr Mandler

50gr Linfrø

50gr Solsikkefrø

50gr Gresskarkjerner

50gr Hampfrø (etter ønske)

50gr Gojibær

50 gr Kokosflak

2 ss Kanel

1 ts Kardemomme

1 ts Maldonsalt

Ca 1/2 flaske Sukrin sirup (dette må prøves litt frem, skal bli klebete masse)

Jeg rører dette sammen til det blir litt klissete… tar det over på en skjærefjøl og hakker alt sammen. Grovhakkes med kniv …eller eventuelt at det kjøres bittelitt i en foodprosessor.

Legges utover bakepapir på 2 rister. Det hele skal være litt klissete. Settes i ovnen på tørking varmluft i 40 grader over natten. Gjerne bevege litt på chrunchen etter et på timer, før det står over natten.

Du våkner til en super crispy hjemmelaget fantastisk granola som kan brukes til akkurat hva du vil  nam nam nam… Skal gi dere masse gode ideer etterhvert fordi frokosten er nemlig mitt store  favoritt måltid.

Næringsinnholdet avhenger litt av mengden, og om man eventuelt velger å bytte ut ingredienser med noen egne favoritter.  Men ca 30-50 gr av denne granolaen inneholder nok omkring 150-200 kcal.

Denne oppskriften er i grunnen ganske så drøy fordi man trenger ikke så mye pr.porsjon. Husk å oppbevare tørt og tett så det holder seg sprøtt.

NYT NYT NYT dette blir nemlig himmelsk… Toppingen kan brukes til all slags yoghurt …kesam ..overnightoats.. bowls… chiapud… lettis… bare fantasien setter begrensinger… Lag litt sukkerfri BringebærCoulis og drypp over …så trenger du ikke så mye annet for et komplett digg måltid til frokost , mellommåltid eller til treningen…

 

Jeg har blitt 39 år... noe som igrunnen føles helt okey. Jobber i dag hos en av Norges fremste spesialister innen barnesykdommer,og som gruppetreningsinstruktør med både ulike sal konsepter og sykkeltimer ved et av landets største treningskjeder. Dette gir meg en hel verden av god kontakt med mennesker. Jeg føler meg kjempe heldig! Jeg er også utdannet kokk som har gitt meg en faglig god grunnmur når det kommer til kosthold og ernæring. Og ikke minst muligheten til å se alt det gode som kan produseres av trenings- og kvalitetsmat med himmelske råvarer. Jeg giftet meg med fantastiske Roger 16. juli 2016 og sammen har vi 2 aktive sønner på 8 og 11 år. Familien rundt meg er mine aller største forbilder og støttespillere. Jeg og min mann har begge stor interesse for fitness og trening, noe som sies å gjenspeile oss begge. FitnessFiuren.no vil bli full av motivasjon , treningsinspirasjon ,kosthold, helse ,tips ,råd, treningstrender, og ikke minst herlig trenings mat ...og mange gode oppskrifter på sunne søte fristelser. Alt jeg deler her på fitnessfiuren.no er skrevet med utgangspunkt i egne erfaringer, kunnskap... og en stor dose kjærlighet <3

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *