FitnessFiuren Middagsretter

 Kylling eller bønner? Hva med å kombinere dette?

1  grillet kyllingfilet (150- 200gr ) (torskefilet er også et godt alternativ)

Fettuccine av grønne soyabønner (glutenfrie) 50gr tørrvare tilsvarer ca 170 kcal, 3,5 gr fett, 7 gr, karbohydrater, 10 gr fiber og over 22 gr proteiner. Jeg synes dette er  en superpasta rett og slett!

Grønnsaker som brokkoli og blomkål forvelles lett i kokende vann, deretter kan man bruke grønnkål, vårløk, sopp, hakket chili. Ha alt oppi wokpannen tilslutt.

Kavli Jalapenos magerost er faktisk veldig godt til denne retten. Hva med FitnessFiurens fantastisk gode hampfrøpesto?(oppskrift på nettsiden). Maldonsalt, kvernet pepper og gjerne noen dråper med kvalitets olivenolje over.

Bønnepasta er blitt en stor favoritt. Lite karbohydrater og fett, meget rik på proteiner og fiber. Den er i tillegg glutenfri og vil holde deg mett lengre. Den har en mild smak og god konsistens. Bønnepasta passer til det meste.

 

Jeg nærmer meg 40 år og det føles helt okey. Tidligere har jeg jobbet som faglært kokk på hotell og cruiseskip. Deretter gikk veien videre med ny utdannelse og jobb på allmenlegesenter. Jeg har også jobbet hos en av norges fremste spesialister innen barnesykdommer. I over 8 år har jeg vært gruppetreningsinstruktør med ulike sal konsepter og sykkeltimer ved et av landets største treningskjeder. Dette gir meg en hel verden av god kontakt med mennesker. Jeg føler meg kjempe heldig! Mine utdannelser og arbeidserfaringer har gitt meg en god faglig grunnmur når det kommer til kosthold, ernæring og trening. Ikke minst mulighetene til å se alt det gode som kan produseres av trenings- og kvalitetsmat. Jeg har to fantastiske og veldig aktive sønner på 8 og 11 år. Familien rundt meg er mine aller største forbilder og støttespillere. FitnessFiuren.no vil bli full av motivasjon , treningsinspirasjon ,kosthold, helse ,tips ,råd, treningstrender, og ikke minst herlig trenings mat og mange gode oppskrifter på sunne søte fristelser. Alt jeg deler her på fitnessfiuren.no er skrevet med utgangspunkt i egne erfaringer, kunnskap... og en stor dose kjærlighet.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *