Kategorier
Fiurens sunne middagsretter til hverdags eller fest

Kylling og bønner sammen, en proteinbombe av en rett

1-2  grillet kyllingfilet (150- 250gr ) (torskefilet er også et godt alternativ)

Fettuccine av grønne soyabønner (glutenfrie) 100gr tørrvare tilsvarer ca 340 kcal, 7 gr fett, 14 gr karbohydrater, 20 gr fiber og over 44 gr proteiner.

Grønnsaker som brokkoli og blomkål, grønnkål, vårløk, sopp, chili, ingefær, hvitløk kuttes og wokes med litt soyasaus og oystersaus.  Maldonsalt, kvernet pepper og gjerne noen dråper med kvalitets olivenolje eller hemppesto (oppskrift her) til slutt.

Bønnepasta er blitt en stor favoritt. Lite karbohydrater og fett, meget rik på proteiner og fiber. Den er i tillegg glutenfri og vil holde deg mett lengre. Den har en mild smak og god konsistens. Bønnepasta passer til det meste.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *