FitnessFiuren Middagsretter

 Kylling eller bønner …hva med å kombinere?

Kyllingfilet  200gr

Fettuccine av grønne soyabønner (glutenfrie)

50gr tørrvare tilsvarer ca 170 kcal, 3,5 gr fett, 7 gr, karbohydrater, 10 gr fiber og over 22 gr proteiner. Dette er superpasta rett og slett !!!

Grønnsaker Brokkoli og blomkål forvelles lett i kokende vann, deretter skal grønnkål, purreløk, sopp, hakket chili wookes. Tilslutt tas alt oppi dagens wokpanne.

Jeg er litt dårlig på saus til mat, men det er veldig godt å eventuelt blande inn litt Jalapenos magerost  i denne retten. Eller hva med FitnessFiurens fantastiske Hampfrøpesto (oppskrift på nettsiden her)?

Maldonsalt, kvernet pepper og gjerne noen dråper med kvalitets olivenolje over.

Bønnepasta er blitt min store favoritt. Lav på karbohydrater og fett, meget rik på proteiner og fiber. Den er i tillegg glutenfri og vil holde deg mett lengre. Den har en mild smak god konsistens. Bønnepasta passer til det meste.

 

Jeg har blitt 39 år... noe som igrunnen føles helt okey. Jobber i dag hos en av Norges fremste spesialister innen barnesykdommer,og som gruppetreningsinstruktør med både ulike sal konsepter og sykkeltimer ved et av landets største treningskjeder. Dette gir meg en hel verden av god kontakt med mennesker. Jeg føler meg kjempe heldig! Jeg er også utdannet kokk som har gitt meg en faglig god grunnmur når det kommer til kosthold og ernæring. Og ikke minst muligheten til å se alt det gode som kan produseres av trenings- og kvalitetsmat med himmelske råvarer. Jeg giftet meg med fantastiske Roger 16. juli 2016 og sammen har vi 2 aktive sønner på 8 og 11 år. Familien rundt meg er mine aller største forbilder og støttespillere. Jeg og min mann har begge stor interesse for fitness og trening, noe som sies å gjenspeile oss begge. FitnessFiuren.no vil bli full av motivasjon , treningsinspirasjon ,kosthold, helse ,tips ,råd, treningstrender, og ikke minst herlig trenings mat ...og mange gode oppskrifter på sunne søte fristelser. Alt jeg deler her på fitnessfiuren.no er skrevet med utgangspunkt i egne erfaringer, kunnskap... og en stor dose kjærlighet <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *