Fitness Fiurens bakkepyramider

Oppvarming 8 min –  Vi starter med lett jogging og 2% på mølla. Bruker oppvarmingen til å forberede oss på stigning. Finner et tempo vi kan jobbe oss oppover i bakkene og komme helt til topps;-) Kan være lurt å øke litt gradvis i %.

Pyramiden deles inn i to økter med 1 minutt pause på toppen, før vi jobber oss nedover igjen.

Pyramidens bane opp-  Start på 8% stigning i samme fart som vi avsluttet oppvarmingen. Vi skal nå fokusere på å holde samme farten helt til topps… dette krever endel krefter etterhvert…. bare å være fast bestemt !! 45/15 sek i 8 minutter med 1 % stigning hvert minutt opp t.o.m 15%

Pause 1 minutt- Stå på sidene og strekke litt kan være lurt 😉 Husk å drikke litt også da 😉

Pyramidens bakke ned-  Start på 15% stigning i samme fart som vi hadde opp pyramiden. Ja det river litt i kroppen og svetten siler …meeeen hold ut, det går gradvis nedover… deilig !! 45/15 sek fremdeles i 8 minutter ned til utgangspunktet.

Pause 1 minutt – Nydelig jobba … for en arbeidsøkt !!!

1 minutt drag på 2% – her tar vi ut det siste på sletta i bunnen ….. gi gass !!!!

MÅÅÅÅÅÅL ….strålende innsats alle sammen som tok utfordringen min i dag …. stor klapp på skuldra nå 😉

Var det ikke gøy??? Spørsmålet kan besvares når du har landet  hehe…  Fantastisk innsats <3

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *