Intervalltrening

Fitness Fiurens bakkepyramider

Oppvarming 8 min –  Vi starter med lett jogging og 2% på mølla. Bruker oppvarmingen til å forberede oss på stigning. Finner et tempo vi kan jobbe oss oppover i bakkene og komme helt til topps;-) Kan være lurt å øke litt gradvis i %.

Pyramiden deles inn i to økter med 1 minutt pause på toppen, før vi jobber oss nedover igjen.

Pyramidens bane opp-  Start på 8% stigning i samme fart som vi avsluttet oppvarmingen. Vi skal nå fokusere på å holde samme farten helt til topps… dette krever endel krefter etterhvert…. bare å være fast bestemt !! 45/15 sek i 8 minutter med 1 % stigning hvert minutt opp t.o.m 15%

Pause 1 minutt- Stå på sidene og strekke litt kan være lurt 😉 Husk å drikke litt også da 😉

Pyramidens bakke ned-  Start på 15% stigning i samme fart som vi hadde opp pyramiden. Ja det river litt i kroppen og svetten siler …meeeen hold ut, det går gradvis nedover… deilig !! 45/15 sek fremdeles i 8 minutter ned til utgangspunktet.

Pause 1 minutt – Nydelig jobba … for en arbeidsøkt !!!

1 minutt drag på 2% – her tar vi ut det siste på sletta i bunnen ….. gi gass !!!!

MÅÅÅÅÅÅL ….strålende innsats alle sammen som tok utfordringen min i dag …. stor klapp på skuldra nå 😉

Var det ikke gøy??? Spørsmålet kan besvares når du har landet  hehe…  Fantastisk innsats <3

 

Jeg har blitt 39 år... noe som igrunnen føles helt okey. Jobber i dag hos en av Norges fremste spesialister innen barnesykdommer,og som gruppetreningsinstruktør med både ulike sal konsepter og sykkeltimer ved et av landets største treningskjeder. Dette gir meg en hel verden av god kontakt med mennesker. Jeg føler meg kjempe heldig! Jeg er også utdannet kokk som har gitt meg en faglig god grunnmur når det kommer til kosthold og ernæring. Og ikke minst muligheten til å se alt det gode som kan produseres av trenings- og kvalitetsmat med himmelske råvarer. Jeg giftet meg med fantastiske Roger 16. juli 2016 og sammen har vi 2 aktive sønner på 8 og 11 år. Familien rundt meg er mine aller største forbilder og støttespillere. Jeg og min mann har begge stor interesse for fitness og trening, noe som sies å gjenspeile oss begge. FitnessFiuren.no vil bli full av motivasjon , treningsinspirasjon ,kosthold, helse ,tips ,råd, treningstrender, og ikke minst herlig trenings mat ...og mange gode oppskrifter på sunne søte fristelser. Alt jeg deler her på fitnessfiuren.no er skrevet med utgangspunkt i egne erfaringer, kunnskap... og en stor dose kjærlighet <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *