Fitness Fiuren Bakery

Hjemmelaget Yoghurt med Bringebær (melkefri)

 

Her er min hjemmelaget Yoghurt med Bringebær:

1 boks lett kokosmelk (400ml)

2 ss Pro Bioform (melkesyrebakterier)

1 pose frosne bringebær

4 dadler (ta ut stenen)

Smake til med Steviadråper vanilje.

Alt dette kjøres i blender til en jevn glatt masse.

 

Rør deretter inn:

120 gr lettkokte havregryn (glutenfrie)

40 gr knuste linfrø

Fordeles i 4 porsjonskrukler med lokk og settes i kjøleskap over natten.

Dersom du ikke ønsker havregryn oppi yoghurten anbefaler jeg at du bruker en kokosmelk med høyere fettinnhold … for dersom du bruker lett-versjonen vil den ikke bli fast i konsistensen under fermenteringen over natten. Alternativt 60gram chiafrø eller andre svellende råvarer. Her må du evnt prøve deg frem til riktig tykkelse.

Topping er alltid kreativt. Bare fantasien setter begrensingene. Hva med Fitness FiurenGranola og bærcoulis … kanskje litt hjemmelaget eller økologisk nøttesmør?

Kos deg og nyt måltidet!

Jeg har blitt 39 år... noe som igrunnen føles helt okey. Jobber i dag hos en av Norges fremste spesialister innen barnesykdommer,og som gruppetreningsinstruktør med både ulike sal konsepter og sykkeltimer ved et av landets største treningskjeder. Dette gir meg en hel verden av god kontakt med mennesker. Jeg føler meg kjempe heldig! Jeg er også utdannet kokk som har gitt meg en faglig god grunnmur når det kommer til kosthold og ernæring. Og ikke minst muligheten til å se alt det gode som kan produseres av trenings- og kvalitetsmat med himmelske råvarer. Jeg giftet meg med fantastiske Roger 16. juli 2016 og sammen har vi 2 aktive sønner på 8 og 11 år. Familien rundt meg er mine aller største forbilder og støttespillere. Jeg og min mann har begge stor interesse for fitness og trening, noe som sies å gjenspeile oss begge. FitnessFiuren.no vil bli full av motivasjon , treningsinspirasjon ,kosthold, helse ,tips ,råd, treningstrender, og ikke minst herlig trenings mat ...og mange gode oppskrifter på sunne søte fristelser. Alt jeg deler her på fitnessfiuren.no er skrevet med utgangspunkt i egne erfaringer, kunnskap... og en stor dose kjærlighet <3

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *