Fitness Fiuren Bakery,  FitnessFiuren Bowl

Fitness Fiuren BlueberriesVanilla Bowl

Se på denne lekre frokosten da…. og den er akkurat like himmelsk god som den ser ut ?

Jeg titter litt i kjøleskapet og fryseren… jeg har lyst på en «Bowl» til frokost i dag … Har sett så mange delikate kreasjoner av «bowls» ….den nye trenden… og jeg skjønner hvorfor ?

Jeg tar frem det jeg finner og kjører det sammen … Topper med en håndfull FitnessFiurenGranola … proteinkuler… frosne bringebær …hjemmelaget bringebærcoulis og noen ristede kokosflak på toppen.

Fulltreffer med en eneste gang jo … mmmm her kommer oppskriften ?

FitnessFiuren BlueberriesVanilla Bowl

200ml Yoplait GreskYoghurt 0% Kokos

1 scoop Proteinpulver Vanilje (her ville jeg brukt en halv banan for å få samme fylden dersom du ikke har proteinpulver)

2 dl Blåbær frosne

Kjøres i blender til fyldig fløyelsmyk konsistens. Skuffes over i en bolle … Vipps så var det klart for toppingen!

Her er det bare å toppe med det beste du har ? Men du vil nok aldri glemme denne toppingen her :

En håndfull FitnessFiurenGranola

Dryss over noen frosne bringebær

Et par sjokoladeproteinkuler (som jeg hadde liggende i fryseren… disse tiner fort)

Ristede kokosflak er både delikat og smaker godt.

Dette er så utrolig godt og lettvint … du mååå bare prøve denne !!

Jeg har blitt 38 år... noe som igrunnen føles helt okey. Jobber i dag hos en av Norges fremste spesialister innen barnesykdommer,og som gruppetreningsinstruktør med både ulike sal konsepter og sykkeltimer ved et av landets største treningskjeder. Dette gir meg en hel verden av god kontakt med mennesker. Jeg føler meg kjempe heldig! Jeg er også utdannet kokk som har gitt meg en faglig god grunnmur når det kommer til kosthold og ernæring. Og ikke minst muligheten til å se alt det gode som kan produseres av trenings- og kvalitetsmat med himmelske råvarer. Jeg giftet meg med fantastiske Roger 16. juli 2016 og sammen har vi 2 aktive sønner på 7 og 10 år. Familien rundt meg er mine aller største forbilder og støttespillere. Jeg og min mann har begge stor interesse for fitness og trening, noe som sies å gjenspeile oss begge. FitnessFiuren.no vil bli full av motivasjon , treningsinspirasjon ,kosthold, helse ,tips ,råd, treningstrender, og ikke minst herlig trenings mat ...og mange gode oppskrifter på sunne søte fristelser. Alt jeg deler her på fitnessfiuren.no er skrevet med utgangspunkt i egne erfaringer, kunnskap... og en stor dose kjærlighet <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *