Fitness Fiuren Bakery

FitnessFiuren GreenBooster SmoothieBowl

Her kommer endelig oppskriften dere har ventet på ?

1 god håndfull med Bladspinat vasket og spiseklar

1 god håndfull med Grønnkål vasket kuttet og spiseklar

1/2 Banan (eller 50gram) gjerne frossen

1/2 Mango (50gram) økologisk frossen

1/2 Acokado eller (50gram) skivet frossen

1 Daddel (uten sten) alternativ 1ss SukrinGold

1 1/2 dl Mandelmelk (usøtet)

Gjerne 1 ts Matchapulver hvis du ønsker det.

Et lite tips er å alltid ha frosne frukt, bær og grønt i fryseren… de kommer ofte til sin rett på kjøkkenet. Den frosne avokadoen var genial… her slipper du mengder med svinn som alltid oppstår med disse avokadoene.

Alternativt kan man i tillegg tilsette 1 scoop ønsket proteinpulver med vaniljesmak for enda mer fylde og proteininnhold. Da kan det hende man trenger litt mere Mandelmelk, men pass da på at det ikke blir for mye væske så smoothien mister fastheten.

Alt sammen kjøres kraftig i blender til den blir helt grønn og smoooooth.  Det er så utrolig godt og du vil få en heftig energiboost proppfull av viktige næringsstoffer ?

Drikkes med tykke sugerør eller spises med en skje…

Topping er et «must» på denne herligheten.

Bruk akkurat det som frister deg av det som gjør deg godt . Her har jeg valgt FitnessFiurenCreamyPeanutbutter, FitnessFiurenGranola , frosne bringebær og sprøe kokosflak …. Ja det er herlig godt …. Denne kan du ikke motstå …

Jeg har blitt 39 år... noe som igrunnen føles helt okey. Jobber i dag hos en av Norges fremste spesialister innen barnesykdommer,og som gruppetreningsinstruktør med både ulike sal konsepter og sykkeltimer ved et av landets største treningskjeder. Dette gir meg en hel verden av god kontakt med mennesker. Jeg føler meg kjempe heldig! Jeg er også utdannet kokk som har gitt meg en faglig god grunnmur når det kommer til kosthold og ernæring. Og ikke minst muligheten til å se alt det gode som kan produseres av trenings- og kvalitetsmat med himmelske råvarer. Jeg giftet meg med fantastiske Roger 16. juli 2016 og sammen har vi 2 aktive sønner på 8 og 11 år. Familien rundt meg er mine aller største forbilder og støttespillere. Jeg og min mann har begge stor interesse for fitness og trening, noe som sies å gjenspeile oss begge. FitnessFiuren.no vil bli full av motivasjon , treningsinspirasjon ,kosthold, helse ,tips ,råd, treningstrender, og ikke minst herlig trenings mat ...og mange gode oppskrifter på sunne søte fristelser. Alt jeg deler her på fitnessfiuren.no er skrevet med utgangspunkt i egne erfaringer, kunnskap... og en stor dose kjærlighet <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *