Min helt rå sjokoladekonfekt kake med avokado.

 

Rå sjokoladekonfekt kake:

150gr mandler blendes

150gr valnøtter blendes

1 moden stor avokado moset

150gr råkakaopulver

15 dadler uten stein hakkes veldig smått

1dl tørket avskallet bokhvete om ønskelig

1 strøken ts himalaya salt

Nøttene blendes sammen til en melblanding (det gjør ikke noe om det blir noen småbiter i denne blandingen)
Deretter tilsettes alt i en kjøkkenmaskin og hele blandingen kjøres sammen til den blir en samlet kompakt kakemasse.
Denne trykkes ut på bakeark i middels størrelse form. Settes så i kjøleskapet minimum 20 minutter før man styrker over den fløyelsmyke sjokoladeglasuren tilslutt. Kaken kan også fryses med eller uten glasuren.
Sjokoladeglasur:
200 gr  mørk sukkerfri sjokolade
1 dl mandelmelk
1 ss Sukrin melis
Bittelitt dryss med himalayasalt
Alt smeltes og røres til en glatt sjokoladekrem over svak varme.
Håper det smaker.

Skrevet av

Anita Marie Fiuren

Jeg blir nå 42 år og det føles helt okey. Tidligere har jeg jobbet som faglært kokk på hotell og cruiseskip. Deretter gikk veien videre med ny utdannelse og jobb på allmenlegesenter. Jeg har også jobbet hos en av norges fremste spesialister innen barnesykdommer. I over 10 år har jeg vært gruppetreningsinstruktør med ulike sal konsepter og sykkeltimer ved et av landets største treningskjeder. Dette gir meg en hel verden av kontakt med mennesker. Jeg føler meg kjempe heldig! Mine utdannelser, arbeidserfaringer og over middels store interesse for å skape god helse, har gitt meg en god faglig grunnmur når det kommer til kosthold, ernæring og trening. Ikke minst mulighetene til å se alt det gode som kan produseres av kvalitetsmat og trening. Jeg har to fantastiske og veldig aktive sønner på 11 og 13 år. Familien rundt meg er mine aller største forbilder og støttespillere. www.fitnessfiuren.no vil bli full av motivasjon , treningsinspirasjon ,kosthold, helse ,tips ,råd, treningstrender, og ikke minst herlig treningsmat og mange gode oppskrifter på sunne søte fristelser. Alt jeg deler her er skrevet med utgangspunkt i egne erfaringer, kunnskap... og en stor dose kjærlighet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *