Fitness Fiuren Bakery

Sunn Sjokoladedrøm

Bunn:
250 gr Sjokolade proteinpulver (wheyXplode)
250gr Mandelmel (fettredusert)
250gr Sukrinmelis
2 ss Kakaopulver rå 
ca 2, 5 dl Kaffe mild og avkjølet
3 ss Sukrin sirup 
100 gr. Cavalier mørk 85% sjokolade, sukkerfri og/eller CacaoNibs 
1 ts Himalaya salt


Justere mengden med kaffe ved å tilsette litt og litt i et tørre for å få samlet massen til en jevn og myk deig. Den mørke sjokoladen skal hakkes i små biter (eller evnt CacaoNibs)og blandes sammen med alle ingrediensene. Deigen skal være myk men fast, så den trenger helst gå litt i kjøkkenmaskinen for å bli jevn og fin.
Massen trykkes deretter ut i en liten form. 
 
Sjokoladetoppingen kommer her :
150 gr Sjokolade proteinpulver (wheyXplode)
150gr Sukrin melis
1 ss Kakaopulver
1 klype Himalaya salt
1 ss Sukrin sirup
Mild avkjølet kaffe til passe konsistens.
Røres til en glatt kremet sjokoladetopping.  Smøres eller formes rett på kakebunnen (som gjerne kan være stykket opp på forhånd).


Jeg har enda ikke klart å finne annet merke proteinpulver som gir samme gode bakst, smak og konsistens… men det er selvfølgelig lov å prøve ut dette.
Nytes fullt ut med verdens beste samvittighet  til alle anledninger… Denne er helt fantastisk… 

Jeg har blitt 39 år... noe som igrunnen føles helt okey. Jobber i dag hos en av Norges fremste spesialister innen barnesykdommer,og som gruppetreningsinstruktør med både ulike sal konsepter og sykkeltimer ved et av landets største treningskjeder. Dette gir meg en hel verden av god kontakt med mennesker. Jeg føler meg kjempe heldig! Jeg er også utdannet kokk som har gitt meg en faglig god grunnmur når det kommer til kosthold og ernæring. Og ikke minst muligheten til å se alt det gode som kan produseres av trenings- og kvalitetsmat med himmelske råvarer. Jeg giftet meg med fantastiske Roger 16. juli 2016 og sammen har vi 2 aktive sønner på 8 og 11 år. Familien rundt meg er mine aller største forbilder og støttespillere. Jeg og min mann har begge stor interesse for fitness og trening, noe som sies å gjenspeile oss begge. FitnessFiuren.no vil bli full av motivasjon , treningsinspirasjon ,kosthold, helse ,tips ,råd, treningstrender, og ikke minst herlig trenings mat ...og mange gode oppskrifter på sunne søte fristelser. Alt jeg deler her på fitnessfiuren.no er skrevet med utgangspunkt i egne erfaringer, kunnskap... og en stor dose kjærlighet <3

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *