Fitness Fiuren Bakery

Kraftfull Kokos»oatmeal»

Denne kraftfulle «oatmeal»en vil gi deg styrke gjennom dagens fysiske utfordringer.
Perfekt sammensatt av sunne gode kilder til både karbohydrater, fett, proteiner, vitaminer, antioksidanter and you name it !!
Utrolig lett å sette sammen … også godgjør den segselv over natten i kjøleskapet. Perfekt spør du meg 😉Her kommer oppskriften:
200ml Kokosmelk Lett
40gr Havgregryn
15 gr Chiafrø (anbefalt døgndose)
Litt Himalaya salt
Litt Kanel
1ss Peanøttsmør (valgfritt om man tar det oppi « oatmealen» eller om man bruker den som topping)
Rødbetpulver (1 angitt måleskje)
 
Rør det tørre inn i kokosmelken og hell over i en krukke, og dryss over rødbetpulveret. Ta evnt. oppi peanøttsmøret helt til slutt slik at det synker nedi smeten. Ta på lokket til krukken og sett inn i kjøleskapet over natten.
Toppingen jeg har bruk her (er igrunnen bare fantasien som begrenser):
Bringebær
Gojibær
Kakaonibs
Hampfrø
Kokosflak
 
Denne er utrolig god! Proppfull av energi og kraft som gjør oss godt!

 

Jeg har blitt 39 år... noe som igrunnen føles helt okey. Jobber i dag hos en av Norges fremste spesialister innen barnesykdommer,og som gruppetreningsinstruktør med både ulike sal konsepter og sykkeltimer ved et av landets største treningskjeder. Dette gir meg en hel verden av god kontakt med mennesker. Jeg føler meg kjempe heldig! Jeg er også utdannet kokk som har gitt meg en faglig god grunnmur når det kommer til kosthold og ernæring. Og ikke minst muligheten til å se alt det gode som kan produseres av trenings- og kvalitetsmat med himmelske råvarer. Jeg giftet meg med fantastiske Roger 16. juli 2016 og sammen har vi 2 aktive sønner på 8 og 11 år. Familien rundt meg er mine aller største forbilder og støttespillere. Jeg og min mann har begge stor interesse for fitness og trening, noe som sies å gjenspeile oss begge. FitnessFiuren.no vil bli full av motivasjon , treningsinspirasjon ,kosthold, helse ,tips ,råd, treningstrender, og ikke minst herlig trenings mat ...og mange gode oppskrifter på sunne søte fristelser. Alt jeg deler her på fitnessfiuren.no er skrevet med utgangspunkt i egne erfaringer, kunnskap... og en stor dose kjærlighet <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *