Kraftfull Kokos»oatmeal»

Denne kraftfulle «oatmeal» vil gi deg styrke gjennom dagens fysiske utfordringer.
Perfekt sammensatt med sunne gode kilder til både karbohydrater, fett, proteiner, vitaminer, antioksidanter og det som er viktig.
Utrolig lett å sette sammen, godgjør seg selv over natten i kjøleskapet. Perfekt spør du meg.

 

Her kommer oppskriften:
200ml kokosmelk Lett
40gr havgregryn
15 gr chiafrø (anbefalt døgndose)
litt himalaya salt
litt ceylon canel
1ss peanøttsmør (valgfritt om man tar det oppi eller om man bruker den som topping)
rødbetpulver (1 angitt måleskje)

Rør det tørre inn i kokosmelken og hell over i en krukke, og dryss over rødbetpulveret. Ta evnt. oppi peanøttsmøret helt til slutt slik at det synker nedi smeten. Ta på lokket til krukken og sett inn i kjøleskapet over natten.

Toppingen jeg har brukt her (er igrunnen bare fantasien som begrenser):
Bringebær
Gojibær
Kakaonibs
Hempfrø
Kokosflak

Denne er utrolig god! Proppfull av energi og kraft som gjør oss godt!

Skrevet av

Anita Marie Fiuren

Jeg blir nå 42 år og det føles helt okey. Tidligere har jeg jobbet som faglært kokk på hotell og cruiseskip. Deretter gikk veien videre med ny utdannelse og jobb på allmenlegesenter. Jeg har også jobbet hos en av norges fremste spesialister innen barnesykdommer. I over 10 år har jeg vært gruppetreningsinstruktør med ulike sal konsepter og sykkeltimer ved et av landets største treningskjeder. Dette gir meg en hel verden av kontakt med mennesker. Jeg føler meg kjempe heldig! Mine utdannelser, arbeidserfaringer og over middels store interesse for å skape god helse, har gitt meg en god faglig grunnmur når det kommer til kosthold, ernæring og trening. Ikke minst mulighetene til å se alt det gode som kan produseres av kvalitetsmat og trening. Jeg har to fantastiske og veldig aktive sønner på 11 og 13 år. Familien rundt meg er mine aller største forbilder og støttespillere. www.fitnessfiuren.no vil bli full av motivasjon , treningsinspirasjon ,kosthold, helse ,tips ,råd, treningstrender, og ikke minst herlig treningsmat og mange gode oppskrifter på sunne søte fristelser. Alt jeg deler her er skrevet med utgangspunkt i egne erfaringer, kunnskap... og en stor dose kjærlighet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *