Fitness Fiuren Bakery

KokosKuler …. nydelige små proteinkonfekter !

Oppskriften kommer her:

1 dl Sjokolade proteinpulver (wheyXplode)

1 dl Peanøttmel

1 dl Sukrinmelis

3 ss Bringebærcoulis, hjemmelaget

3 ss Sukrin sirup

1 ss Råkakao pulver

50 gr Cavalier mørk 85% sjokolade, sukkerfri

1 klype Maldonsalt

Noen dråper ekstra med litt vann om nødvendig for å få samlet massen til en jevn og fast deig. Den mørke sjokoladen skal hakkes i små biter og blandes sammen med alle ingrediensene. Deigen skal være ganske så fast så det stemmer at den trenger litt jobbing for å fås jevn og fin.

Rulles ut til ca 15 små kuler etter ønsket størrelse. Disse ruller jeg deretter i en fin kokosmasse ?

Settes kjøling … og nytes med god samvittighet ….

FitnessFiurenBringebærCoulis:

Bringebær (frosne /friske ), ønsket søtningsmiddel (tagatesse/sukrin), sitron (presset saft)

Kokes opp og avkjøles. Kjøres dermed helt glatt i blender/ stavmikser. Siles hvis du ønsker det.

Jeg har blitt 39 år... noe som igrunnen føles helt okey. Jobber i dag hos en av Norges fremste spesialister innen barnesykdommer,og som gruppetreningsinstruktør med både ulike sal konsepter og sykkeltimer ved et av landets største treningskjeder. Dette gir meg en hel verden av god kontakt med mennesker. Jeg føler meg kjempe heldig! Jeg er også utdannet kokk som har gitt meg en faglig god grunnmur når det kommer til kosthold og ernæring. Og ikke minst muligheten til å se alt det gode som kan produseres av trenings- og kvalitetsmat med himmelske råvarer. Jeg giftet meg med fantastiske Roger 16. juli 2016 og sammen har vi 2 aktive sønner på 8 og 11 år. Familien rundt meg er mine aller største forbilder og støttespillere. Jeg og min mann har begge stor interesse for fitness og trening, noe som sies å gjenspeile oss begge. FitnessFiuren.no vil bli full av motivasjon , treningsinspirasjon ,kosthold, helse ,tips ,råd, treningstrender, og ikke minst herlig trenings mat ...og mange gode oppskrifter på sunne søte fristelser. Alt jeg deler her på fitnessfiuren.no er skrevet med utgangspunkt i egne erfaringer, kunnskap... og en stor dose kjærlighet <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *