Noen nydelige små proteinkonfekter

 

Oppskriften kommer her:

1 dl sjokolade proteinpulver (wheyXplode)

1 dl peanøttmel

1 dl sukkerfri bringebærcoulis, hjemmelaget

3 ss sukrin sirup

1 ss råkakao pulver

50 gr mørk 85% sjokolade, sukkerfri

1 klype maldonsalt

Noen dråper ekstra med litt vann om nødvendig for å få samlet massen til en jevn og fast deig. Den mørke sjokoladen skal hakkes i små biter og blandes sammen med alle ingrediensene. Deigen skal være ganske så fast så det stemmer at den trenger litt jobbing for å fås jevn og fin.

Rulles ut til ca 15 små kuler etter ønsket størrelse. Disse ruller jeg deretter i en fin kokosmasse. Settes kjøling og nytes med god samvittighet når som helst.

 

Fiurens hjemmelaget bringebærcoulis:

Bringebær (frosne/friske ), ønsket mengde søtningsmiddel (sukrin) og råsaft fra  sitron. Kokes opp og avkjøles. Kjøres dermed helt glatt i blender/ stavmikser. Siles gjennom fin sil/klede.

Skrevet av

Anita Marie Fiuren

Jeg blir nå 42 år og det føles helt okey. Tidligere har jeg jobbet som faglært kokk på hotell og cruiseskip. Deretter gikk veien videre med ny utdannelse og jobb på allmenlegesenter. Jeg har også jobbet hos en av norges fremste spesialister innen barnesykdommer. I over 10 år har jeg vært gruppetreningsinstruktør med ulike sal konsepter og sykkeltimer ved et av landets største treningskjeder. Dette gir meg en hel verden av kontakt med mennesker. Jeg føler meg kjempe heldig! Mine utdannelser, arbeidserfaringer og over middels store interesse for å skape god helse, har gitt meg en god faglig grunnmur når det kommer til kosthold, ernæring og trening. Ikke minst mulighetene til å se alt det gode som kan produseres av kvalitetsmat og trening. Jeg har to fantastiske og veldig aktive sønner på 11 og 13 år. Familien rundt meg er mine aller største forbilder og støttespillere. www.fitnessfiuren.no vil bli full av motivasjon , treningsinspirasjon ,kosthold, helse ,tips ,råd, treningstrender, og ikke minst herlig treningsmat og mange gode oppskrifter på sunne søte fristelser. Alt jeg deler her er skrevet med utgangspunkt i egne erfaringer, kunnskap... og en stor dose kjærlighet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *