Kategorier
Fiuren Bakery & Freshness

Noen nydelige små proteinkonfekter

 

Oppskriften kommer her:

1 dl sjokolade proteinpulver (wheyXplode)

1 dl peanøttmel

1 dl sukkerfri bringebærcoulis, hjemmelaget

3 ss sukrin sirup

1 ss råkakao pulver

50 gr mørk 85% sjokolade, sukkerfri

1 klype maldonsalt

Noen dråper ekstra med litt vann om nødvendig for å få samlet massen til en jevn og fast deig. Den mørke sjokoladen skal hakkes i små biter og blandes sammen med alle ingrediensene. Deigen skal være ganske så fast så det stemmer at den trenger litt jobbing for å fås jevn og fin.

Rulles ut til ca 15 små kuler etter ønsket størrelse. Disse ruller jeg deretter i en fin kokosmasse. Settes kjøling og nytes med god samvittighet når som helst.

 

Fiurens hjemmelaget bringebærcoulis:

Bringebær (frosne/friske ), ønsket mengde søtningsmiddel (sukrin) og råsaft fra  sitron. Kokes opp og avkjøles. Kjøres dermed helt glatt i blender/ stavmikser. Siles gjennom fin sil/klede.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *