Fitness Fiuren Bakery

FitnessFiurens Rødbetproteinkuler med Sesammel

Har du lyst på noen søte små fristelser helt uten sukker og som er proppfulle av høykvalitets proteiner ?! Test ut disse …. du vil ikke bli skuffet….

Oppskriften kommer her:

250 gr Vanilje proteinpulver ( jeg bruker WheyXplode fra TommiNutrition)

250gr Sesammel

250gr Sukrinmelis

2 ss Rødbetpulver 

ca 2 dl Vann

3 ss Sukrin sirup

100 gr. Cavalier mørk 85% sjokolade, sukkerfri

1 ts Himalaya salt

Justere med mengden vann om nødvendig for å få samlet massen til en jevn og fast deig. Den mørke sjokoladen skal hakkes i små biter og blandes sammen med alle ingrediensene. Deigen skal være ganske fast så den trenger litt jobbing i eltemaskin for å bli jevn og fin.

Rulles ut i ønsket størrelser på kulene og  settes kjøling …

Nytes med god samvittighet ….

Går helt fint å fryse disse…. tiner på noen få minutter når du får lyst på dem…

Jeg blir nå 40 år og det føles helt okey. Tidligere har jeg jobbet som faglært kokk på hotell og cruiseskip. Deretter gikk veien videre med ny utdannelse og jobb på allmenlegesenter. Jeg har også jobbet hos en av norges fremste spesialister innen barnesykdommer. I over 8 år har jeg vært gruppetreningsinstruktør med ulike sal konsepter og sykkeltimer ved et av landets største treningskjeder. Dette gir meg en hel verden av kontakt med mennesker. Jeg føler meg kjempe heldig! Mine utdannelser, arbeidserfaringer og over middels store interesse for å skape god helse, har gitt meg en god faglig grunnmur når det kommer til kosthold, ernæring og trening. Ikke minst mulighetene til å se alt det gode som kan produseres av kvalitetsmat og trening. Jeg har to fantastiske og veldig aktive sønner på 9 og 12 år. Familien rundt meg er mine aller største forbilder og støttespillere. FitnessFiuren.no vil bli full av motivasjon , treningsinspirasjon ,kosthold, helse ,tips ,råd, treningstrender, og ikke minst herlig trenings mat og mange gode oppskrifter på sunne søte fristelser. Alt jeg deler her på fitnessfiuren.no er skrevet med utgangspunkt i egne erfaringer, kunnskap... og en stor dose kjærlighet.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *