Fitness Fiuren Bakery

FitnessFiuren RawChocolate Familyfavorite

FitnessFiuren Raw Chocolate

 

 

12 store (15små) dadler uten stein kuttes smått

6 ss kakaopulver

6 ss  sukrinsirup gold

3 ss kokosolje

1 dl avskallet bokhvete

1 dl cacaonibs

2 dl kokosmasse

3 dl havregryn (gjerne glutenfrie)

1 ts himalayasalt

Alt kjøres sammen til en seig sammensatt masse slik at den lett kan rulles til saftige små kuler (kan også veldig godt brukes som rå kakebunn). Dersom kulene ikke kleber seg sammen, må deigen kjøres litt til. Her kan man også velge å rulle kulene i det som måtte friste. Finhakkede nøtter, tørkede frukter, råpulver eller hjemmelaget sjokoladetrekk. Disse er helt uimotståelig gode og anbefales til både kos eller rett og slett for litt sunn hverdagsenergi.

 

Jeg blir nå 40 år og det føles helt okey. Tidligere har jeg jobbet som faglært kokk på hotell og cruiseskip. Deretter gikk veien videre med ny utdannelse og jobb på allmenlegesenter. Jeg har også jobbet hos en av norges fremste spesialister innen barnesykdommer. I over 8 år har jeg vært gruppetreningsinstruktør med ulike sal konsepter og sykkeltimer ved et av landets største treningskjeder. Dette gir meg en hel verden av kontakt med mennesker. Jeg føler meg kjempe heldig! Mine utdannelser, arbeidserfaringer og over middels store interesse for å skape god helse, har gitt meg en god faglig grunnmur når det kommer til kosthold, ernæring og trening. Ikke minst mulighetene til å se alt det gode som kan produseres av kvalitetsmat og trening. Jeg har to fantastiske og veldig aktive sønner på 9 og 12 år. Familien rundt meg er mine aller største forbilder og støttespillere. FitnessFiuren.no vil bli full av motivasjon , treningsinspirasjon ,kosthold, helse ,tips ,råd, treningstrender, og ikke minst herlig trenings mat og mange gode oppskrifter på sunne søte fristelser. Alt jeg deler her på fitnessfiuren.no er skrevet med utgangspunkt i egne erfaringer, kunnskap... og en stor dose kjærlighet.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *