Kategorier
Fiuren Bakery & Freshness

FiurenRawChocolate laget til FamilySportsClubFitnessRawChocolate

12 store (15små) dadler uten stein kuttes smått

6 ss kakaopulver

6 ss  sukrinsirup gold

3 ss kokosolje

1 dl avskallet bokhvete

1 dl cacaonibs

2 dl kokosmasse

3 dl havregryn (gjerne glutenfrie)

1 ts himalayasalt

Alt kjøres sammen til en seig sammensatt masse slik at den lett kan rulles til saftige små kuler (kan også veldig godt brukes som rå kakebunn). Dersom kulene ikke kleber seg sammen, må deigen kjøres litt til. Her kan man også velge å rulle kulene i det som måtte friste. Finhakkede nøtter, tørkede frukter, råkakaopulver eller hjemmelaget sjokoladetrekk. Disse er helt uimotståelig gode og anbefales til både kos eller rett og slett for litt sunn hverdagsenergi.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *