Fiurens Greenbooster Smoothiebowl

Her kommer oppskriften dere har ventet på.

1 god håndfull med bladspinat vasket og spiseklar

1 god håndfull med grønnkål vasket kuttet og spiseklar

1/2 banan (eller 50gram) gjerne frossen

1/2 mango (50gram) økologisk frossen

1/2 avokado eller (50gram) skivet frossen

1 daddel (uten sten) alternativ 1ss sukringold

1 1/2 dl mandelmelk (usøtet)

Gjerne 1 ts matchapulver hvis du ønsker det.

Et lite tips er å alltid ha frosne frukt, bær og grønt i fryseren… de kommer ofte til sin rett på kjøkkenet. Den frosne avokadoen man får kjøpt var super, her unngår man i tillegg mengder med svinn som alltid oppstår med avokadoene.

Alternativt kan man tilsette 1 scoop ønsket proteinpulver med vaniljesmak for enda mer fylde og proteininnhold. Da kan det hende man trenger litt mer mandelmelk, men pass da på at det ikke blir for mye væske, da kan smoothien miste fastheten.

Alt kjøres kraftig sammen i blender til den blir helt grønn og kremet.  Denne smoothien er så utrolig god, og du vil få en energiboost proppfull av viktige næringsstoffer. Drikkes eller spises med en skje.

Topping er et «must» på denne herligheten. Bruk akkurat det som frister deg av det som gjør deg godt. Her har jeg valgt hjemmelaget peanøttsmør og granola , frosne bringebær og sprøe kokosflak.

 

Skrevet av

Anita Marie Fiuren

Jeg blir nå 42 år og det føles helt okey. Tidligere har jeg jobbet som faglært kokk på hotell og cruiseskip. Deretter gikk veien videre med ny utdannelse og jobb på allmenlegesenter. Jeg har også jobbet hos en av norges fremste spesialister innen barnesykdommer. I over 10 år har jeg vært gruppetreningsinstruktør med ulike sal konsepter og sykkeltimer ved et av landets største treningskjeder. Dette gir meg en hel verden av kontakt med mennesker. Jeg føler meg kjempe heldig! Mine utdannelser, arbeidserfaringer og over middels store interesse for å skape god helse, har gitt meg en god faglig grunnmur når det kommer til kosthold, ernæring og trening. Ikke minst mulighetene til å se alt det gode som kan produseres av kvalitetsmat og trening. Jeg har to fantastiske og veldig aktive sønner på 11 og 13 år. Familien rundt meg er mine aller største forbilder og støttespillere. www.fitnessfiuren.no vil bli full av motivasjon , treningsinspirasjon ,kosthold, helse ,tips ,råd, treningstrender, og ikke minst herlig treningsmat og mange gode oppskrifter på sunne søte fristelser. Alt jeg deler her er skrevet med utgangspunkt i egne erfaringer, kunnskap... og en stor dose kjærlighet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *