Kategorier
FitnessFiurenTrening

Har du tid til å mistrives med deg selv

Har du en hverdag med for lite fysisk aktivitet og i tillegg også litt for mye stress? Blir det lite trening til fordel for alle de andre tingene som fyller dagen din? Føler du at trening blir feil å prioritere, fordi andre gjøremål er viktigere? Da skal jeg gi deg litt å tenke på ?

Ofte blir jeg spurt hvordan jeg får tid til å trene så ofte og strukturert i en hektisk hverdag, og hvor i all verden kommer energien og overskuddet fra? En ting kan jeg forteller alle dere som undres. Det er faktisk treningen som gir meg energien og styrken, både fysisk og mentalt til å fungere i hverdagen.

Prøv å se for seg hvor mye tid i løpet av en dag man bruker på å sitte foran TV, mobil eller andre medier. Er ikke dette tid man egentlig kunne brukt på fysisk aktivitet i en eller annen form? Her er det mulig å hente tid for en treningsøkt enten på treningssenteret, gå- eller løpetur, eller rett og slett hjemme trening med enkle øvelser. Det er en enorm forskjell på inaktivitet og bevegelse, selv om man kanskje føler at små ting ikke gir treningseffekt.

Har du virkelig tid til å mistrives med deg selv? Hvorfor er fysisk aktivitet noe man ofte nedprioriter, når unødige ting opptar tiden vår, og resulterer i masse mistrivsel og utilfredshet med seg selv.

 

Så her kommer litt positiv motivasjon:

Fysisk aktivitet tar bort mistrivsel og utilfredshet.

Trening bør komme langt opp på prioriteringslisten din.

Aktivitet kan være helt avgjørende for din fysiske og mentale helse.

Det påvirker hele dagen din positivt.

Ikke gjør det for komplisert, all form for bevegelse kan gi deg stor helsegevinst.

Du får garantert bedre selvbilde både fra innsiden og utenpå.

Det å bruke kroppen er bra i seg selv og vil garantert gjøre deg glad.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *