FitnessFiuren BlueberrieBowl

 

 

 

 

Se på denne lekre frokosten da, og den er akkurat like himmelsk god som den ser ut.

Jeg ser litt i kjøleskapet og fryseren… jeg har lyst på en «bowl» til frokost i dag. Har sett så mange delikate kreasjoner av «bowls», den nye trenden og jeg skjønner i grunnen hvorfor.

Jeg tar frem det jeg finner og kjører det sammen i blenderen. Toppes med en håndfull FitnessFiurenGranola … nøtter frø og bær etter smak. Dette ble en fulltreffer, og slik ble oppskriften min:

 

FitnessFiuren BlueberriesBowl 

250ml Alpro Naturell Soyayoghurt

1 scoop Proteinpulver Vanilje (her ville jeg brukt en banan for å få samme fylden dersom man ikke har proteinpulver)

2 dl Blåbær frosne

Kjøres i blender til fløyelsmyk konsistens. Skuffes over i en dyp bolle, så var det klart for toppingen.

Her er det bare å toppe med det beste man har: En håndfull FitnessFiurenGranola, noen friske bær, frø, nøtter og ellers det som måtte friste til topping.

Dette er så utrolig godt og lettvint, du må bare prøve denne.

Skrevet av

Anita Marie Fiuren

Jeg blir nå 40 år og det føles helt okey. Tidligere har jeg jobbet som faglært kokk på hotell og cruiseskip. Deretter gikk veien videre med ny utdannelse og jobb på allmenlegesenter. Jeg har også jobbet hos en av norges fremste spesialister innen barnesykdommer. I over 9 år har jeg vært gruppetreningsinstruktør med ulike sal konsepter og sykkeltimer ved et av landets største treningskjeder. Dette gir meg en hel verden av kontakt med mennesker. Jeg føler meg kjempe heldig! Mine utdannelser, arbeidserfaringer og over middels store interesse for å skape god helse, har gitt meg en god faglig grunnmur når det kommer til kosthold, ernæring og trening. Ikke minst mulighetene til å se alt det gode som kan produseres av kvalitetsmat og trening. Jeg har to fantastiske og veldig aktive sønner på 10 og 12 år. Familien rundt meg er mine aller største forbilder og støttespillere. FitnessFiuren.no vil bli full av motivasjon , treningsinspirasjon ,kosthold, helse ,tips ,råd, treningstrender, og ikke minst herlig trenings mat og mange gode oppskrifter på sunne søte fristelser. Alt jeg deler her på fitnessfiuren.no er skrevet med utgangspunkt i egne erfaringer, kunnskap... og en stor dose kjærlighet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.