Fiurens Blueberriesbowl

 

 

Se på denne lekre frokosten da, og den er akkurat like himmelsk god som den ser ut.

Jeg ser litt i kjøleskapet og fryseren, jeg har lyst på en «bowl» til frokost i dag. Det finnes så mange delikate kreasjoner av «bowls», virkelig en ny trend og jeg skjønner hvorfor.

Jeg kjører sammen det jeg finner i blenderen min. Topper det hele med en håndfull nøtter, frø og bær fra skapet. Dette ble en fulltreffer, og slik ble oppskriften min:

 

Fiurens Blueberriesbowl 

250ml Alpro Naturell soyabasert yoghurt (her kan du bruke annen type)

1 scoop proteinpulver vanilje (her ville jeg brukt en banan for å få samme fylden dersom man ikke har proteinpulver)

2 dl frosne blåbær

litt friskpresset sitron

Kjøres i blender til fløyelsmyk konsistens. Skuffes over i en dyp bolle og dekoreres med topping. Her er det bare å forsyne seg med det beste man har tilgjengelig: friske bær, frø, nøtter mm. Så godt så enkelt.

 

Skrevet av

Anita Marie Fiuren

Jeg blir nå 42 år og det føles helt okey. Tidligere har jeg jobbet som faglært kokk på hotell og cruiseskip. Deretter gikk veien videre med ny utdannelse og jobb på allmenlegesenter. Jeg har også jobbet hos en av norges fremste spesialister innen barnesykdommer. I over 10 år har jeg vært gruppetreningsinstruktør med ulike sal konsepter og sykkeltimer ved et av landets største treningskjeder. Dette gir meg en hel verden av kontakt med mennesker. Jeg føler meg kjempe heldig! Mine utdannelser, arbeidserfaringer og over middels store interesse for å skape god helse, har gitt meg en god faglig grunnmur når det kommer til kosthold, ernæring og trening. Ikke minst mulighetene til å se alt det gode som kan produseres av kvalitetsmat og trening. Jeg har to fantastiske og veldig aktive sønner på 11 og 13 år. Familien rundt meg er mine aller største forbilder og støttespillere. www.fitnessfiuren.no vil bli full av motivasjon , treningsinspirasjon ,kosthold, helse ,tips ,råd, treningstrender, og ikke minst herlig treningsmat og mange gode oppskrifter på sunne søte fristelser. Alt jeg deler her er skrevet med utgangspunkt i egne erfaringer, kunnskap... og en stor dose kjærlighet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *