Gruppetrening er for alle

Den spesielle dagen er prioritert, klokkeslettet er allerede satt og vi er mange. Vi er klare for å svette, fulle av energi og kraft, hvis ikke så kommer det garantert!

Jeg skal nemlig gi dere en fantastisk inspirerende og motiverende trenings fest med komplett utbytte av tiden man velger å tilbringe sammen med meg.

Jeg snakker selvfølgelig om gruppetrenings timene, de er energiske, morsomme, litt harde men de gir oss masse treningsglede og motivasjon. De er kjempe sosiale og kan skape et godt samhold blant dem som er med i gruppen. Timer blir jo på en måte litt «forpliktende» også fordi de går på faste tidspunkter.

Gruppetrening passer utmerket for de som er glad i å bevege seg uavhengig av treningseffekt. Timene har en instruktør som guider deg slik at det er lettere å lære seg riktig teknikk.

Dersom du ikke har trent så mye tidligere kan en saltime være ganske tung og kanskje virke litt komplisert også. Gi det noen ganger, lær deg teknikken og «gangen» i timen så skal du se. Noen er så rutinerte på saltimer at de klarer å presse seg enda litt hardere for hver gang og dermed få enda hardere treningseffekt. Noen bruker gjerne saltimer i kombinasjon med annen trening. Her er det mye potensiale for å skape gode treningsresultater.

Du vil også merke at veien fra gruppetrenings timer over til tyngre egentrening blir kortere. Mange fitness interesserte, deriblant meg selv, har startet sin «karriere» på treningsstudio nettopp med ulike saltimer.

Sååå

Prøve ulike gruppetrenings timer på ditt treningssenter eller få deg en prøvetime der du kunne tenke deg begynne å trene. Senterne er alltid hyggelige, imøtekommende og veiledende når det kommer til gi akkurat deg den beste opplevelsen av det de har å tilby.

Kanskje vi sees?

Skrevet av

Anita Marie Fiuren

Jeg blir nå 42 år og det føles helt okey. Tidligere har jeg jobbet som faglært kokk på hotell og cruiseskip. Deretter gikk veien videre med ny utdannelse og jobb på allmenlegesenter. Jeg har også jobbet hos en av norges fremste spesialister innen barnesykdommer. I over 10 år har jeg vært gruppetreningsinstruktør med ulike sal konsepter og sykkeltimer ved et av landets største treningskjeder. Dette gir meg en hel verden av kontakt med mennesker. Jeg føler meg kjempe heldig! Mine utdannelser, arbeidserfaringer og over middels store interesse for å skape god helse, har gitt meg en god faglig grunnmur når det kommer til kosthold, ernæring og trening. Ikke minst mulighetene til å se alt det gode som kan produseres av kvalitetsmat og trening. Jeg har to fantastiske og veldig aktive sønner på 11 og 13 år. Familien rundt meg er mine aller største forbilder og støttespillere. www.fitnessfiuren.no vil bli full av motivasjon , treningsinspirasjon ,kosthold, helse ,tips ,råd, treningstrender, og ikke minst herlig treningsmat og mange gode oppskrifter på sunne søte fristelser. Alt jeg deler her er skrevet med utgangspunkt i egne erfaringer, kunnskap... og en stor dose kjærlighet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *