Kategorier
Fiuren Bakery & Freshness

Fiurens peanøttkrem «proppfull av proteiner»

Mitt kremede «lowinfatandhighinprotein» peanøttsmør er et perfekt alternativ til peanøttsmøret dersom du er superglad i dette, men lar være å spise grunnet det høye innholdet av kcal og fett. Her har både peanøttmelet og proteinpulveret meget høyt innhold av proteiner og godt redusert fettinnhold .

Så dersom man vil nyte denne proteinbomben neste gang man får lyst på peanøttsmør,  da anbefaler jeg å lage denne klart i kjøleskapet:

100gr peanøttmel

100gr WheyXPlode vaniljeproteinpulver (har ikke prøvd med annet proteinpulvermerke med tanke på konsistens/resultat)

50gr sukrinmelis

1ts himalaya salt

1ss sukrinsirup (helsekost)

Ca 1,5 dl vann

Røres godt til et jevnt fløyelsmyk peanøttkrem. Perfekt som pålegg på riskaker , havrelapper og ikke minst som topping på alt fra havregrøt, overnightoats, bowls, smoothies eller yoghurter. Lagres på et tett glass i kjøleskapet. Redusert holdbarhet så ikke lag for mye av gangen.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *