Bli en god «influencer» og motivator

Ja man påpeker at forutsetningene for å bli en god «influencer» er at man må ha med seg et publikum i tillegg til full troverdighet på de områdene man uttaler.
En av utfordringene er selvfølgelig å sikre at budskapet blir formidlet på en måte som gjør at de som følger deg får en tydelig idé om hva man ønsker de skal sitte igjen med av inntrykk og inspirasjon.
Jeg tror at for å bli en god «influencer» må man ha muligheten til å kunne inspirere og formidle tanker og ideer til andre uten at det skal være alt for komplisert.

Selv ønsker jeg å være meg selv og mitt eget produkt som «influencer» på sosiale medier. Da tror jeg man lettere kan nå sin riktige målgruppe.

Her er noen av mine ledetråder for hvordan jeg tror man blir en god «influencer» for sitt publikum:
1. Finn ut hvem som liker og allerede snakker om deg og det du formidler, eller den kategorien du representerer.
2. Kartlegg hva du skriver eller snakker om og hva du står for. Profil, innhold og kvalitet bør samsvare med ditt budskap.
3. Vis interesse for det man brenner for og knytt kontakter.
4. Se til at de som leser eller følger deg faktisk er i din målgruppe. Følgere speiler deg ikke alltid på alle områder og interessefelt, selv om man ønsker å treffe alle sammen.
5. Gled deg over gode egne verdier, det gjenspeiler deg som influenser.

 

Skrevet av

Anita Marie Fiuren

Jeg blir nå 42 år og det føles helt okey. Tidligere har jeg jobbet som faglært kokk på hotell og cruiseskip. Deretter gikk veien videre med ny utdannelse og jobb på allmenlegesenter. Jeg har også jobbet hos en av norges fremste spesialister innen barnesykdommer. I over 10 år har jeg vært gruppetreningsinstruktør med ulike sal konsepter og sykkeltimer ved et av landets største treningskjeder. Dette gir meg en hel verden av kontakt med mennesker. Jeg føler meg kjempe heldig! Mine utdannelser, arbeidserfaringer og over middels store interesse for å skape god helse, har gitt meg en god faglig grunnmur når det kommer til kosthold, ernæring og trening. Ikke minst mulighetene til å se alt det gode som kan produseres av kvalitetsmat og trening. Jeg har to fantastiske og veldig aktive sønner på 11 og 13 år. Familien rundt meg er mine aller største forbilder og støttespillere. www.fitnessfiuren.no vil bli full av motivasjon , treningsinspirasjon ,kosthold, helse ,tips ,råd, treningstrender, og ikke minst herlig treningsmat og mange gode oppskrifter på sunne søte fristelser. Alt jeg deler her er skrevet med utgangspunkt i egne erfaringer, kunnskap... og en stor dose kjærlighet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *