Fitness Fiuren Bakery

FitnessFiuren BeetrootMarcipan «HighinProtein»

Inspirert av rosa måned, rosa uke , rosa stafettpinne , rosa trenings«happening» ,rosa sløyfe. Ikke rart mine marsipan kuler ble rosa denne gangen, og hemmeligheten er rett og slett rødbeter.

Her kommer oppskriften på min marsipan som fint kan fryses og tas frem til kos eller kaffebesøk. De er bare helt fantastisk gode:

«Rosa Marsipankuler»

2 dl Mandelmel

2dl Sukrinmelis

2dl Vaniljepulver (WheyXplode)

2 ts Rødbetpulver

3 ss Sukrin sirup

1 strøket ts Himalaya salt

+- 0,5 dl Vann (tilsett bare litt og litt)

Deigen eltes til den er fast og fin. Dersom man skulle være uheldig å få litt mye vann oppi supplerer du bare med litt mer av det tørre. Rulles i passe søte små kuler og sette kaldt.

Det er også lov til å smelte litt mørk sjokolade og dyppe kulene oppi.

Jeg blir nå 40 år og det føles helt okey. Tidligere har jeg jobbet som faglært kokk på hotell og cruiseskip. Deretter gikk veien videre med ny utdannelse og jobb på allmenlegesenter. Jeg har også jobbet hos en av norges fremste spesialister innen barnesykdommer. I over 8 år har jeg vært gruppetreningsinstruktør med ulike sal konsepter og sykkeltimer ved et av landets største treningskjeder. Dette gir meg en hel verden av kontakt med mennesker. Jeg føler meg kjempe heldig! Mine utdannelser, arbeidserfaringer og over middels store interesse for å skape god helse, har gitt meg en god faglig grunnmur når det kommer til kosthold, ernæring og trening. Ikke minst mulighetene til å se alt det gode som kan produseres av kvalitetsmat og trening. Jeg har to fantastiske og veldig aktive sønner på 9 og 12 år. Familien rundt meg er mine aller største forbilder og støttespillere. FitnessFiuren.no vil bli full av motivasjon , treningsinspirasjon ,kosthold, helse ,tips ,råd, treningstrender, og ikke minst herlig trenings mat og mange gode oppskrifter på sunne søte fristelser. Alt jeg deler her på fitnessfiuren.no er skrevet med utgangspunkt i egne erfaringer, kunnskap... og en stor dose kjærlighet.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *