Kategorier
Fitness Fiurens Granola Fiuren Bakery & Freshness

FiurenGranola «Love and Harmony»

 

Her kommer nok en herlig oppskrift på en av mine nyskapte granola. Denne herligheten oser av kjærlighet og harmoniske krefter til kroppen vår.  Perfekt som topping til ulike varianter av yoghurt og kesam, proteinpudding, smootiebowls og ikke minst «overnight»oats for å nevne noe.

 

FiurenGranola «Love and Harmony»

 

300gr havregryn (her bruker jeg glutenfri)

100gr linfrø (knuste i blender)

100gr valnøtter (hakkede)

100gr gojibær

50gr hempfrø

50gr solsikkerkjerner

50gr gresskarkjerner

50gr kokosflak

1 toppet ss acaipulver

1 toppet ss rødbetpulver

1 ts himalaya salt

ca 1/2 flaske sukrinsirup gold (evnt. annen ønsket sirup)

3 ss sukrin gold

Jeg rører dette sammen, gjerne i en kjøkkenmaskin til det blir litt klebete. Legges utover bakepapir på 2-3 rister. Det hele skal være litt klissete. Settes i ovnen for tørking på varmluft i 40 grader over natten eller til alt er tørket. Gjerne bevege litt på crunchen etter et på timer, før det står over natten. La dette deretter stå litt i ovnen til det blir helt avkjølt og sprøtt. Legges tilslutt f.eks på norgesglass for best holdbarhet.

Næringsinnholdet avhenger litt av mengden, og om man eventuelt velger å bytte ut ingredienser med noen egne favoritter.  Men ca 50 gram av denne granolaen inneholder nok omkring 200 kcal.

Denne oppskriften er ganske så drøy fordi man trenger ikke så mye pr.porsjon. En harmonisk smakskombinasjon. Velbekomme.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *