Rå kakebunn:
12 store (15små) dadler uten stein kuttes smått
6 ss kakaopulver
6 ss sukrinsirup gold
6 ss peanøttsmør usaltet
3 ss kokosolje
1 dl avskallet bokhvete
1 dl cacaonibs
2 dl kokosmasse
3 dl havregryn (gjerne glutenfrie)
1 ts himalayasalt
Alle ingrediensene eltes godt sammen til en seig sammensatt masse, slik at den lett kan trykkes ut i en form. Se til at du får en jevn fin kakebunn. La den deretter få hvile litt mens du lager peanøttkremen.
Peanøtt krem:
500gr Peanøttsmør usaltet
4 ss Kokos olje
6 ss Sukrin sirup gold
1ts Himalaya salt
Alt kjøres sammen i kjøkkenmaskin til en jevn myk krem og smøres deretter over kakebunnen.
Strø gjerne Kakaonibs over kaken tilslutt for enda litt mer luksus.
Kaken bør settes litt kjøling før den kuttes i små kakestykker. Og den kan meget godt fryses også.