Kategorier
Fiuren Bakery & Freshness

Mystisk Overnightoats

Så enkelt og utrolig godt kan man starte dagen. Bruk din individuelle porsjon proteinpulver med vaniljesmak, for her kan mengden variere veldig. Bland deretter inn din porsjon av gram med havregryn og tilsett 15 gr chiafrø (dagsdose), samt 1/2 ts kanel.

Rør sammen med passelig mengde vann slik at den blir litt løs, den må ikke være alt for fast, alt dette sveller en del over natten. Legg et lokk på og sett i kjøleskapet over natten, så har du en nydelig frokost klar i kjøleskapet neste morgen.

Her har jeg toppet med hjemmelaget peanøttsmør (oppskrift her på www.fitnessfiuren.no), bringebær, gojibær og cacaonibs. En perfekt frokost proppfull av energi og riktig næring for en aktiv hverdag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *