Mystisk Overnightoats

Så enkelt og utrolig godt kan man starte dagen. Bruk din individuelle porsjon proteinpulver med vaniljesmak, for her kan mengden variere veldig. Bland deretter inn din porsjon av gram med havregryn og tilsett 15 gr chiafrø (dagsdose), samt 1/2 ts kanel.

Rør sammen med passelig mengde vann slik at den blir litt løs, den må ikke være alt for fast, alt dette sveller en del over natten. Legg et lokk på og sett i kjøleskapet over natten, så har du en nydelig frokost klar i kjøleskapet neste morgen.

Her har jeg toppet med hjemmelaget peanøttsmør (oppskrift her på www.fitnessfiuren.no), bringebær, gojibær og cacaonibs. En perfekt frokost proppfull av energi og riktig næring for en aktiv hverdag.

Skrevet av

Anita Marie Fiuren

Jeg blir nå 42 år og det føles helt okey. Tidligere har jeg jobbet som faglært kokk på hotell og cruiseskip. Deretter gikk veien videre med ny utdannelse og jobb på allmenlegesenter. Jeg har også jobbet hos en av norges fremste spesialister innen barnesykdommer. I over 10 år har jeg vært gruppetreningsinstruktør med ulike sal konsepter og sykkeltimer ved et av landets største treningskjeder. Dette gir meg en hel verden av kontakt med mennesker. Jeg føler meg kjempe heldig! Mine utdannelser, arbeidserfaringer og over middels store interesse for å skape god helse, har gitt meg en god faglig grunnmur når det kommer til kosthold, ernæring og trening. Ikke minst mulighetene til å se alt det gode som kan produseres av kvalitetsmat og trening. Jeg har to fantastiske og veldig aktive sønner på 11 og 13 år. Familien rundt meg er mine aller største forbilder og støttespillere. www.fitnessfiuren.no vil bli full av motivasjon , treningsinspirasjon ,kosthold, helse ,tips ,råd, treningstrender, og ikke minst herlig treningsmat og mange gode oppskrifter på sunne søte fristelser. Alt jeg deler her er skrevet med utgangspunkt i egne erfaringer, kunnskap... og en stor dose kjærlighet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *