FitnessFiuren Middagsretter

Fitness Fiurens Lasagne

Kyllingtomatsaus:

800gr kylling kjøttdeig

Tomater hakkede (gjerne hermetiske)

Tomatpurè

1ss Tagatesse søtningsmiddel (helsekost)

Hvitløksfedd, frisk basilikum, frisk oregano salt,pepper og evnt. andre ønskede krydderurter…

Tomatsausen smakes til som du selv ønsker å ha den…

Blomkål-og brokkolipurè:

1 stor Blomkål

1  stor Brokkoli

Kokes myke, siles og tilsettes i blender med litt salt/pepper…. kjøres til purèen blir helt kremet.

Fullkorns pastaplater (jeg bruker de økologiske…og det kan du gjerne gjøre på alle produktene i denne lasagnen)

Sett ovnen på over/undervarme 225*C

Legg lagvis i en ildfast form. Start med kjøttsausen, deretter pastaplater, så den fløyelsemyke purèen oppå, ny runde med kjøttsaus/pastaplater/purè, avslutt med kjøttsaus og selvfølgelig revet ost på toppen (gjerne lettvariant)

Stekes i ca 30 minutter veldig avhengig av ovn, så følg med ovnen.

Tilbehør : Nystekte hjemmelagde rundstykker med aioli og en sprø salat.

Dette blir en familiefavoritt.

Jeg blir nå 40 år og det føles helt okey. Tidligere har jeg jobbet som faglært kokk på hotell og cruiseskip. Deretter gikk veien videre med ny utdannelse og jobb på allmenlegesenter. Jeg har også jobbet hos en av norges fremste spesialister innen barnesykdommer. I over 8 år har jeg vært gruppetreningsinstruktør med ulike sal konsepter og sykkeltimer ved et av landets største treningskjeder. Dette gir meg en hel verden av kontakt med mennesker. Jeg føler meg kjempe heldig! Mine utdannelser, arbeidserfaringer og over middels store interesse for å skape god helse, har gitt meg en god faglig grunnmur når det kommer til kosthold, ernæring og trening. Ikke minst mulighetene til å se alt det gode som kan produseres av kvalitetsmat og trening. Jeg har to fantastiske og veldig aktive sønner på 9 og 12 år. Familien rundt meg er mine aller største forbilder og støttespillere. FitnessFiuren.no vil bli full av motivasjon , treningsinspirasjon ,kosthold, helse ,tips ,råd, treningstrender, og ikke minst herlig trenings mat og mange gode oppskrifter på sunne søte fristelser. Alt jeg deler her på fitnessfiuren.no er skrevet med utgangspunkt i egne erfaringer, kunnskap... og en stor dose kjærlighet.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *