Fitness Fiuren Bakery

Sunn Sjokoladedrøm

Bunn:
250 gr Sjokolade proteinpulver (wheyXplode)
250gr Mandelmel (fettredusert)
250gr Sukrinmelis
2 ss Kakaopulver rå
ca 2, 5 dl Kaffe mild og avkjølet
3 ss Sukrin sirup Gold
100 gr. Cavalier mørk 85% sjokolade, sukkerfri og/eller CacaoNibs
1 ts Himalaya salt

Justere mengden med kaffe ved å tilsette litt og litt i et tørre for å få samlet massen til en jevn og myk deig. Den mørke sjokoladen skal hakkes i små biter (eller evnt CacaoNibs)og blandes sammen med alle ingrediensene. Deigen skal være myk men fast, så den trenger helst gå litt i kjøkkenmaskinen for å bli jevn og fin.
Massen trykkes deretter ut i en liten form.

Sjokoladetoppingen kommer her :
150 gr Sjokolade proteinpulver (wheyXplode)
150gr Sukrin melis
1 ss Kakaopulver
1 klype Himalaya salt
1 ss Sukrin sirup
Mild avkjølet kaffe til passe konsistens.
Røres til en glatt kremet sjokoladetopping.  Smøres eller formes rett på kakebunnen (som gjerne kan være stykket opp på forhånd).

Jeg har enda ikke klart å finne annet merke proteinpulver som gir samme gode bakst, smak og konsistens… men det er selvfølgelig lov å prøve ut dette.
Nytes fullt ut med verdens beste samvittighet  til alle anledninger. Denne er helt fantastisk.

 

Jeg blir nå 40 år og det føles helt okey. Tidligere har jeg jobbet som faglært kokk på hotell og cruiseskip. Deretter gikk veien videre med ny utdannelse og jobb på allmenlegesenter. Jeg har også jobbet hos en av norges fremste spesialister innen barnesykdommer. I over 8 år har jeg vært gruppetreningsinstruktør med ulike sal konsepter og sykkeltimer ved et av landets største treningskjeder. Dette gir meg en hel verden av kontakt med mennesker. Jeg føler meg kjempe heldig! Mine utdannelser, arbeidserfaringer og over middels store interesse for å skape god helse, har gitt meg en god faglig grunnmur når det kommer til kosthold, ernæring og trening. Ikke minst mulighetene til å se alt det gode som kan produseres av kvalitetsmat og trening. Jeg har to fantastiske og veldig aktive sønner på 9 og 12 år. Familien rundt meg er mine aller største forbilder og støttespillere. FitnessFiuren.no vil bli full av motivasjon , treningsinspirasjon ,kosthold, helse ,tips ,råd, treningstrender, og ikke minst herlig trenings mat og mange gode oppskrifter på sunne søte fristelser. Alt jeg deler her på fitnessfiuren.no er skrevet med utgangspunkt i egne erfaringer, kunnskap... og en stor dose kjærlighet.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *